In fiecare dimineata, imi beau cafeaua in bucataria apartamentului meu. Imi mai cade capul pe masa, uneori ma plimb, privesc si pe fereastra la ceea ce se intampla in parcul din fata si ma minunez de fiecare data. Este o noua zi, m-am trezit si azi!

Imi plac diminetile linistite, senine, cand niciun zgomot nu imi perturba visele pe care le am cu ochii deschisi, cand imi pot face linistita planurile pentru orele in curs. Fiecare zi reprezinta o noua provocare, cu bune si mai putin bune, cu proiecte duse excelent la bun sfarsit si altele care raman inca in asteptare.

Am grija ca sa am in permanenta pe masa din bucatarie un ghiveci cu flori colorate sau cateva fire intr-un pahar. Depinde in functie de anotimp si in functie de ceea ce imi iese in cale. La fel de mult prefer sa pastrez ordinea si in jur sa fie curatenie. Un mediu organizat imi face si mintea organizata si raman totodata si calma. 

In diminetile mele petrecute cu florile de pe masa ori privind la pasarile care zboara vesele prin copacii aflati in parc, ma gandesc uneori ca ar fi momentul sa dau un nou aer bucatariei, mai ales ca exista pe piata gresie si faianta la super preturi . Cel mai greu insa imi este sa vizualizez cum va fi demontata mobila de pe pereti si chiar ma intreb daca e cazul sa o mai pastrez pe aceasta sau sa iau o alta. Ma plictisesc repede de obiectele de jur si tocmai de aceea, am o asemenea idee. In plus, nevoile mele s-au schimbat si cred ca ar fi cazul sa aliniez si stilul acestei camere cu ele.

Pentru dimineti senine si cafea aromata, cu siguranta exista undeva in lumea asta mare, o pasare care sa cante la fereastra fiecarei bucatarii. O auzi?

Pentru dimineti senine

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.