Indiferent de varsta pe care o ai, sportul reprezinta o unelta utila, atat cand vine in calcul eliminarea kilogramelor nedorite, cat si pentru tonifiere. Un corp frumos te ajuta sa cresti increderea pe care o ai in propria persoana, insa miscarea in sine aduce endorfine si implicit o stare de spirit buna. Este interesant sa iti dezvolti cultura generala, sa inveti ori sa faci un curs de perfectionare, insa, indiferent de planurile pe care le ai pentru viata ta, fa-ti timp si pentru inot sau poate alergare. Fie si o plimbare usoara iti poate veni in sprijin. Nu suntem facuti sa repetam la nesfarsit aceleasi activitati, la un moment dat intervine saturatia si plictiseala, indiferent cata placere avem initial pentru job.

Sanatatea este intretinuta de un regim de alimentatie echilibrat, de miscare, iar santatea inseamna totodata si frumusete. Astazi iti recomand cosmetice bio online de la GreenBoutique .

Se intampla ca ritmul in care alegi sa iti traiesti viata sa nu te lase de fiecare data sa faci fix activitatile de care ai cu adevarat nevoie. Poate alergi dupa bunastare materiala si uiti ca inainte de aceasta se afla bogatia interioara, vindecarea traumelor trecute sau bucuria fiecarui inceput de zi. Din pacate, odata cu trecerea anilor, mai devreme ori mai tarziu, realizam ca ramanem cu ce am trait, cu modul in care ne-am simtit intr-o situatie sau alta, cu ceea ce suntem si cu ce am primit si oferit de la oamenii din jur.

Construim case si uitam sa mergem la vreo plimbare in natura, alegem sticla in locul lemnului si produsele care par eco, fie ca luam in calcul alimentele ori cosmeticele, doar pentru ca ambalajul este unul atragator.

Utilizeaza uleiuri esentiale si pastreaza-ti pielea elastica si frumoasa cat de mult este posibil. Bucura-te de fiecare data cand te privesti in oglinda si alege sa vezi partile frumoase, nimeni nu este perfect. Nemultumirea ori frustrarea nu schimba o anumita situatie, ci doar actiunea da acest dar.

Astazi merg pe mana bucuriei.  Magazinul online Green Boutiques ofera o gama variata de produse pentru o viata sanatoasa, pentru un corp frumos si o viata in echilibru.

Astazi merg pe mana bucuriei

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.