Atunci cand locuiesti la o casa ai mai multe optiuni in ceea ce priveste sistemul de incalzire. Inafara variantei centralei cu gaz care poate fi destul de costisitoare exista si alte solutii. De pilda, o centrala pe lemne poate aduce costuri mai reduse, insa presupune mult mai mult efort. Este nevoie de un spatiu de depozitare al lemnelor si de prelucrarea lor pentru a putea fi introduse in foc. Pentru taierea lor este esentiala o drujba, poate o drujba Stern sau una din alta categorie de marci producatoare. 

Drujbele Stern sunt recunoscute pentru calitatea lor. Sunt fabricate din materiale de buna calitate si au rezistenta mare in timp. Cu ajutorul instrumentelui de comparare al produselor reusim sa observam usor care sunt diferentele sau asemanarile dintre produse si sa realizam chiar topuri in functie de preferintele noastre. In ceea ce priveste drujbele Stern exista pe piata mai multe modele. In urma procesului de comparare, iata un top 3 drujbe Stern. Topul prezentat nu este oficial, iar criteriile sunt alese in mod subiectiv.

3. Drujba Electrica Stern
Fierastraul electric va scapa de grija combustibilului pe care trebuie sa il introduceti in drujba pentru ca aceasta sa functioneze. Nu este nevoie decat de o priza si un cablu mai lung pentru a avea acces in locul special amenajat pentru taierea lemnelor. Puterea motorului este de 2000 W si dispune de protectie la o posibila pornire accidentala, gheara de oprire din metal, dar si frana mecanica si electrica. Printre accesoriile primite la achizitionarea drujbei se numara o cheie speciala, lant, lama, perii de carbune si capac de protectie. Greutatea bruta este de 5,05 kg.

2. Drujba pe benzina Stern CSG5800B
Cel de-al doilea model functioneaza pe baza unui motor in doi timpi. Capacitatea motorului este de 52 cm3, lungimea lamei de 40 cm, iar capacitatea rezorvorului de combustibil de 550 ml in timp ce rezervorul de ulei permite o cantitate de 260 ml. Modelul este ideal pentru activitati semiprofesionale in gospodarie.

1.Drujba pe Benzina Stern CSG5200A
Acest model de drujba dispune de un sistem de lubrifiere automata a lantului, iar pornirea se realizeaza rapid cu ajutorul amorsarii manuale. Vibratiile motorului sunt atenuate, iar carburatorul prezinta diafragma. Factorul diferentiator al acestui model de drujba este capacitatea motorului de 3 CP. Greutatea este de 5 kg.

Top 3 drujbe Stern

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.