Chiar daca nu stiu cu exactitate cand va avea loc marele eveniment din viata mea, totusi stiu ca la un moment dat tot va fi. Iar asta inseamna ca pana la acea data am timp sa ma gandesc cum vreau sa se desfasoare lucrurile si cum mi-ar placea sa arate. In apropierea evenimentului lucrurile se complica, mintea devine din ce in ce mai obosita si nu mai avem suficient timp sa cugetam. Astfel incat m-am hotarat ca pana atunci sa strang diferite idei de la evenimentele la care particip. Verile erau pline de nunti si se intampla sa particip in fiecare weekend din luna. Asa ca aveam suficiente surse de inspiratie. Am participat la nunti unde era inchiriata cabina foto pentru evenimente sau la final in loc de o sticla de tuica primeam niste marturii originale. Dintre toate aceste idei pe care le-am strans intr-un carnetel, cinci dintre ele mi se pare cele mai importante. Acestea le voi expune aici:

  1. Cabina foto. O cabina foto la un eveniment de acest gen mi se pare una dintre cele mai captivante idei. Pur si simplu, o astfel de cabina poate transforma obisnuitele fotografii in ceva cu totul distractiv. Cu ajutorul costumatiilor si accesoriilor invitatii vor fi chiar bucurosi sa faca poze pe care le vor si primi pentru acasa.
  2. Guest book. La una dintre nuntile la care am participat se afla la iesire o carte cu pagini albe pe care invitatii erau rugati sa isi scrie gandurile de final. Am adaugat aceasta idee aici pentru ca m-am gandit cat de valoaroasa trebuie sa fie pentru ei acea amintire. Inafara sutelor de fotografii, acei miri vor avea o carte cu urarile si gandurile invitatilor.

Site de nunta. Da, conceptul site-ului de nunta a patruns si in Romania. Exista cateva site-uri unde gasesti servicii de acest tip. Site-ul prezinta o sumedenie de avantaje: invitatii online, confirmari online, loc pentru fotografiile de final, detalii despre miri, nasi, socri cat si despre locatiile si orarul evenimentului.

Marturii originale. Vorbeam mai devreme despre alte alternative inedite pentru marturii. Printre marturiile pe care eu le-am primit se numara borcanele de miere, fotografii in rama cu mirii, bomboane de ciocolata sau chiar si lumanari parfumate.

Dansatori profesionisti. Chiar daca ideea dansatorilor profesionisti este abordata destul de des, la anumite evenimente am vazut si scurte flashmob-uri care au energizat la propriu pe toata lumea. Se practica prin miscari de dans foarte simple dar care iti creeaza o senzatie foarte placuta atunci cand vezi ca foarte multa lume danseaza alaturi de tine

5 idei geniale pe care le pastrez pentru evenimentul nuntii

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.