Culorile au semnificatii diverse, asa cum fiecare floare aduce un simbol, iar prin intermediul florilor si al culorilor oamenii isi exprima sentimentele.

Pe piata de profil tehnico-medical si de recuperare, Catena Pas cu Pas reprezinta un reper fundamental pentru calitatea si profesionalismul serviciilor oferite. Misiunea companiei este de a ajuta in permanenta clientii, atat prin recomandari ori sfaturi profesioniste, cat si prin existenta produselor necesare.

Ai nevoie de halate medicale ? Exista o varietate de alegeri, de la halat medical polar cu maneca lunga si doua buzunare, din material de buna calitate, rezistent la spalari multiple, pana la halat medical cu maneca scurta, cu anchior si fermoar, confectionat din bumbac 100%. Acestea sunt destinate atat personalului medical de sex feminin cat si celui de sex masculin. Citeste despre  istoria halatului alb .

Florile exprima sentimente, insa acelasi lucru este manifestat si prin grija sau atentia pe care le oferim persoanelor din jur. Catena Pas cu Pas pune la dispozitia clientilor aparatura medicala si suporturi medicale pediatrice, produse si dispozitive ajutatoare pentru mers, suporturi ortopedice si orteze, imbracaminte si incaltaminte de profil si chiar ciorapi compresivi. Sanatatea este importanta, asa cum la fel de important este si faptul ca exista metode moderne de a-I ajuta pe cei aflati la nevoie. Utilitatea dispozitivelor medicale este una de baza, deloc de contestat, iar calitatea acestora ofera totodata si calitate vietii.

Alb pentru sanatate

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.