De fiecare data cand imbraci hainele care iti plac, te simti bine in pielea ta, ai incredere in fortele personale. Altfel, la un spectacol de teatru, ai nevoie de o tinuta potrivita, cum la scoala porti uniforma, iar la un meci de fotbal  este necesar echipamentul. Imbraca-te cu stil de fiecare data si alege ce iti vine bine!

Elmec Romania este distribuitor si retailer oficial pentru branduri internationale de renume. Printre acestea, amintesc de Nike , Calvin Klein Jeans, Converse, Miss Sixty and Energie. 

Uneori starea de spirit pe care o avem este influentata si de hainele pe care le purtam ori de incaltaminte. Te simti comod cu ce ai pe tine in acest moment? Preturile din Fashion House sunt pentru toate buzunarele si exista reduceri de pana la 70% pe tot parcursul anului.

Indiferent daca iti este necesar un anume accesoriu sau ai nevoie de pantaloni, pantofi ori vreo rochie, gama de produse este una variata, accesibila ca bani. Produsele de la Fashion House provin din colectiile realizate pentru magazinele tip outlet, din surplusul de stocuri ale producatorilor, insa si din colectiile din sezoanele anterioare ale brandurilor.

Pentru fiecare obiect vestimentar pe care il achizitionezi, poti calcula cat anume ai economisit, datorita faptului ca pe etichete este trecut atat pretul initial, cat si cel redus, special pentru Fashion House.

Altfel, este o placere sa petreci timp la Fashion House. Vorbim de o constructie care are o tema arhitecturala asemanatoare cu vechile piatete din perioada interbelica, exista spatiu special amenajat pentru cei mici si pentru jocuri, iar parcarea are peste 200 de locuri.

Sarbatorile de iarna sunt doar in cateva saptamani, este vremea sa pregatesti darurile pentru oamenii pe care ii iubesti. Imbraca-te cu stil si ofera cadouri cu stil!

Imbraca-te cu stil!

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.