Copilaria reprezinta taramul povestilor, perioada in care sunt acumulate cunostinte, invatate credinte. Nu este de ajuns sa oferi unui copil un camin si ceva de mancare. Acorda-i timpul tau, ofera-i dragoste si ajuta-l sa descopere o lumea sanatoasa din punct de vedere psihic si fizic, pentru ca apoi sa fie un adult implinit.

Sunt diverse obiecte pe placul celor mici, fie ca asculta muzica sau o poveste. De exemplu, recomand casti audio de copii cu volum limitat . Acestea ofera siguranta pentru auzul copiilor. 

Sunt realizate pentru ascultare fara a afecta auzul si au un circuit integrat de limitare a volumului. Acesta mentine sunetul pana la nivelurile recomandate de catre Organizatia Mondiala a Sanatatii.

Tu ce asculti?

Castile BuddyPhones sunt colorate si ai posibilitatea sa alegi albastru ori verde, rosu, galben, roz si chiar portocaliu. Pustiul tau se poate bucura de muzica ori poate sa urmareasca desene animate si filme pentru copii, fara a deranja pe altcineva.

Recomand Mirakids, magazinul online cu articole pentru copii. Este unic importator si distribuitor al produselor BuddyPhones Onanoff.

Comenzile pot fi realizate online sau telefonic. Plata poate fi facuta ramburs sau prin transfer bancar, conform confirmarii de comanda. Livrarea se face oriunde in tara prin firma de curierat rapid in maxim doua zile. Comanda a carei valoare depaseste suma de 149 ron este expediata gratuit.

Comenzile receptionate pana la ora 15:00 sunt trimise in aceeasi zi, iar cele receptionate dupa ora 15:00 vor fi expediate in urmatoarea zi lucratoare.

Asadar este simplu sa alegi un obiect pentru folosul copilului tau, pentru bucuria si dezoltarea lui sanatoasa. 

Ce asculti?

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.