Fiecare dintre noi se intampla sa punem in prim planul vietii anumite elemente. Accentul poate sa cada pe atentia acordata danturii sau ingrijirii pielii, pe schimbarea mobilei sau a masinii de spalat, poate pe dezvoltarea personala?! Suntem diferiti si din cand in cand ne intalnim in hobby-uri comune, in magazine care au produsele noastre preferate, ne atingem mainile si ne intrebam ce tip de crema folosim. Cheile comunicarii si ale atentiei sut pastrate in inimile tuturor, in intentia pe care o punem in fiecare gand ori fapta si in razele soarelui din fiecare zi.

Frumusetea nu are o masura sau un anumit cronometru si de cele mai multe ori se intampla sa straluceasca tocmai datorita ingrijirii pe care o acordam fericirii personale si corpului.

Parul tau are momente cand efectiv parca nu vrea sa fie aranjat? Cand isi pierde stralucirea? Solutia consta in ceara de par. Exista dimineti in care nu iti gasesti portofelul preferat, iar agenda este prea incarcata si nu stii de unde sa incepi in a rezolva obiectivele de pe lista? Sunt in timpul iernii mainile tale uscate si o crema potrivita ar fi concluzia ideala pentru a rezolva acest inconvenient? Acorda-ti timp si atentie, invata sa te iubesti, sa te respecti, sa vezi ce tip de produs ti se potriveste. Suntem diferiti si de cele mai multe ori ceea ce prietena mea utilizeaza in materie de cosmetice nu mi se potriveste de exemplu. Degeaba este cea mai buna prietena, degeaba imi recomanda anumite obiecte cu drag si din proprie experienta. Fiecare persoana trebuie sa descopere ce ii place si ce ii foloseste cu adevarat. Fiecare anotimp aduce anumite schimbari climatice. Utilizeaza un balsam de buze util pentru vantul primaverii si ceara de par pentru a-ti proteja parul de ultraviolete. 

Alege cu stil si fara sa te zgarcesti pentru momentele in care este vorba de sanatatea, siguranta si frumuseta ta. Alege cu responsabilitate, increderea si siguranta cand iei in calcul ingrijirea personala. Ai sa traiesti cu tine multi ani inainte si este important sa te placi, sa te iubesti. Si daca tu insati nu stii si nu vrei sa faci asta, cine anume consideri ca are sa iti vina in intampinarea dorintelor si nevoilor?

Ai grija de tine!

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.