Fără îndoială că brățara se înscrie în categoria celor mai populare bijuterii purtate cu drag, atât de către femei, cât și de către bărbați.

Atunci când ai rămas în pană de inspirație și nu știi ce cadou să-i oferi iubitului tău, una dintre opțiunile existente este o bijuterie deosebită.

De altfel, nu doar femeile trebuie să se simtă importante, ci și bărbații au nevoie să se simtă apreciați, așadar putem spune că și ei au nevoie de dovezi constante de iubire.

Știm bine cât de mult contează pentru persoana iubită un mic gest, o mică surpriză. Îți mai amintești ce bucuroasă ai fost când el ți-a cumpărat perechea de cercei favoriți? Acum, bineînțeles că a venit rândul tău să te revanșezi față de el și să-i cumperi un cadou special.

De ce să-i dăruiești o brățară de piele iubitului tău?

Brățara, fiind un obiect de podoabă, a avut întotdeauna un rol estetic, iar în trecut indica și statutul social al posesorilor săi. Astfel încât, dacă femeile purtau bijuterii confecționate din aur, incrustate cu pietre prețioase, însemna că făceau parte dintr-o familie înstărită.

În primul rând, îi poți oferi o brațară de piele deoarece este un accesoriu pe care îl poate asorta destul de ușor la orice ținută smart casual.

În al doilea rând, el va fi impresionat de faptul că te-ai gândit la el și că ai dorit să-i dăruiești această amintire frumoasă.

Un alt avantaj este conferit de materialul din care este confecționată bijuteria – unul de calitate – pielea, ceea ce exclude în totalitate posibilitatea deteriorării acestei podoabe la scurt timp după cumpărare.

Ce brățară poți cumpăra

Atunci când alegi modelul bijuteriei, trebuie să iei în considerare câteva aspecte importante:

  • Nu e nimic mai neplăcut decât o brățară mare care alunecă mereu de pe mâna celui care o poartă.
  • Este foarte important ca bijuteria să fie pe placul iubitului tău, adică să se potrivească cu stilul său vestimentar. Nici ție nu ți-ar plăcea să primești o brățară care să nu fie în concordanță cu vestimentația ta.
  • Nu este cazul să te zgârcești și să cumperi cea mai ieftină brățară, ci ar trebui să alegi una de calitate superioară la un preț bun în raport cu bugetul pe care îl ai la dispoziție.

Cât costă brățările pentru bărbați

Prețurile variază de la caz la caz, în funcție de modelul ales, de magazinul din care alegi bijuteria, de materialul din care este confecționată ș.a.m.d.

Așadar, costurile unei brățări pentru bărbați pot fi cuprinse între 75 și 129 RON.

De unde pot cumpăra brățara ideală?

Dacă dorești un model cu adevărat deosebit, poți alege dintr-o gamă variată de brățări confecționate din piele sau din inox pentru bărbați expuse de bijuteria Ariki Bijoux.

Le poți găsi în magazinul Victoria, situat pe Calea Vitoriei nr. 17 sau în Galeria Vitantis Shopping Center, în Carrefour Vitan pe Șoseaua Vitan Bârzești nr. 7A.

Dacă nu ai suficient de mult timp la dispoziție pentru a vizita magazinele în căutarea brățării perfecte pentru el, accesează site-ul ariki.ro și comandă produsul dorit via online.

Brățara, cadoul potrivit pentru bărbatul iubit

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.