Imi amintesc de verile pe care le petreceam la bunici, in gradina imbracata in flori. Din cand in cand, alergam dupa fluturi pe cararile dintre straturi si imi imaginam ca strang toate florile in brate, intr-un buchet imens. Soarele imi insotea de fiecare data visele, asa cum si in prezent imi incalzeste pielea si imi lumineaza calea fiecarei zile. 

Imi face o mare placere sa achizitionez buchete de flori online si am descoperit varianta optima pentru aceasta. Prin intermediul fiecarei flori, Maison d’Or ofera o poveste, fie ca este vorba de aranjamente florale exclusiviste sau  buchete simple. Imi este mult mai usor sa fac in acest mod surprize, iar comanda mea ajunge in siguranta la destinatar. Floraria online Maison d’Or reprezinta locul in care florile sunt pretuite si selectate in aceeasi masura cu dragoste, indiferent daca este vorba de un eveniment special sau de o atentie clasica. Florile inseamna pretuire sau respect, insenineaza zilele oamenilor in culoare si parfum. Te invit si pe tine sa descoperi eleganta florilor stransa de Maison d’Or  in buchete speciale si sa te gandesti la cei dragi, sa iti dezvalui si in aceasta modalitate sentimentele, impartasind bucuria.

Te gandesti poate sa oferi o singura floare? Exista o posibilitate in acest caz, iar in jurul florii pe care o alegi poate fi practic desenat un aranjament special din accesorii potrivite. Iata o varianta inedita din punctul meu de vedere. Orice solicitare ai avea reprezinta o provocare, iar floraria iti vine in intampinare. Orice comanda devine un proiect floral in adevaratul sens al cuvantului, pentru echipa, fie ca mergi la intalnire cu persoana draga sau ai nevoie de aranjamente florale pentru un eveniment cu foarte multi participant. Floristii Maison d’Or inseamna sase oameni cu experienta si studii in domeniul holticulturii, designului si aranjamentelor florale, iar pasiunea si experienta aduc in prim plan calitatea si frumusetea ofertei, odata cu zambetul tau. Traieste frumos!

Cu bucurie, despre flori

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.