Fără îndoială că, atunci când ne pierdem unul sau mai mulți dinți de pe arcadă, suntem lezați de impactul negativ pe care îl are această problemă asupra noastră. Pierderea definitivă a dinților este cunoscută sub denumirea medicală de edentație și ne afectează atât sănătatea, cât și viața emoțională și socială.
În zilele noastre, aspectul fizic contează foarte mult, iar un zâmbet frumos și armonios poate face diferența, de cele mai multe ori. De aceea, este nevoie de implementarea unor soluții rapide și eficiente, precum implanturile dentare, care să corecteze aceste defecte.

Cui i se adresează implantul dentar?
Pacientul ideal este cel care e apt din punct de vedere clinic (adică are o stare generală de sănătate bună și nu prezintă afecțiuni severe).
Cu toate acestea, evoluția medicală a cunoscut un progres semnificativ în ultimii ani, iar cercetările din acest domeniu au contribuit la crearea unui implant de calitate elvețiană care este indicat și în cazul persoanelor ce suferă de diabet, imunitate scăzută sau alte probleme de natură medicală.

Cât costă un implant dentar
Prețul unui implant dentar nu este standard, ci se calculează în raport cu anumiți factori, de pildă, în raport cu materialele din care este confecționat implantul dentar, aparatura tehnologică pe care o folosește tehnicianul dentar, certificarea și experiența specialistului în implantologie etc.
De aceea, atunci când doriți să apelați la acest procedeu stomatologic, este indicat să alegeți serviciile premium ale unei clinici dentare care oferă siguranță, cum este, de pildă, clinica Dent Estet.
Cu toate că acest tip de tratament medical are costul mai ridicat decât proteza sau puntea dentară, specialiștii recomandă alegerea unui implant dentar pentru a rezolva o astfel de problemă, datorită numeroaselor avantaje pe care acesta le oferă.
La ora actuală, echipa de medici Dent Estet susține că cea mai inovatoare soluție în materie de implanturi stomatologice este Straumann, acesta fiind numărul 1 în lume.

Ce beneficii oferă un implant dentar Straumann
Eficacitatea unei astfel de proceduri stomatologice rezidă în avantajele pe care le prezintă acesta. Specialiștii recomandă inserția unui implant dentar care oferă beneficii atât din punct de vedere funcțional, cât și din punct de vedere estetic.
Calitatea lucrării protetice constă în:
– Substituirea rădăcinii organului osos și smălțuit fără a șlefui dinții vecini edentației;
– Protezarea fixă;
– Prevenirea retracției gingivale;
– Resorbția osului;
– Reproducerea exactă a aspectului natural al dinților;
– Îndepărtarea defectelor de fonație;
– Realizarea corectă a procesului de masticație;
– Confecționarea implantului dintr-un material bio-compatibil (organismul nu îl va respinge);
– Rezistența în timp (prezintă garanție pe viață).

Zâmbetul, cartea de vizită a oamenilor care lucrează cu publicul
Indiferent de domeniul în care își desfășoară activitatea, oamenii au nevoie să-și etaleze frumusețea zâmbetului în diferite medii profesionale și sociale. Însă, cel mai mult, au nevoie de restaurație dentară cei care lucrează în mod constant cu publicul, cum sunt, de exemplu, cei care lucrează în televiziune (prezentatorii TV, crainici, cântăreți etc.) sau sunt persoane publice.
Dacă doriți să aflați mai multe informații utile pentru a alege cele mai avantajoase oferte în ceea ce privește implantul dentar, sau pentru a programa o consultație, accesați site-ul dentestet.ro.

Implantul dentar, tratamentul stomatologic ideal pentru cei care suferă de edentație

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.