Fara indoiala ca multi dintre noi purtam ceasuri, inca de mici descoperind o afinitate pentru aceste accesorii. Imi amintesc cum, in clasele primare fiind, parintii mei s-au decis sa imi cumpere un ceas de mana. Pe vremea aceea nu era un ceas scump, sau de la un brand cunoscut, insa pentru mine a insemnat mult, chiar daca nici nu aveam mare habar despre aceasta industrie si ce inseamna sa ai un ceas de mana. O data cu trecerea anilor am aflat din ce in ce mai multe despre ceasurile de mana, care sunt cele mai cunoscute branduri si ce inseamna un ceas de calitate.

Provenind dintr-o familie modesta, nu aveam de ales dintre prea multe modele de ceasuri , de asemenea, acum mai bine de 10 ani nu era asa de usor ca acum sa cumperi ceva de pe internet, asa ca aveam la dispozitie doar modele care erau aduse in tara si desigur, accesibile mie. O data cu dezvoltarea tehnologiei, au aparut si smartwatch-urile, capabile sa preia functiile unui smartphone precum si alte functii proprii. Utilitatea lor i-au facut pe multi oameni sa le schimbe pe cele normale pe acestea, insa eleganta si carisma pr care ne-o ofera un ceas clasic nu poate fi contestata.

De la o persoana la alta, gusturile difera, iar dupa preferintele utilizatorilor, producatorii incearca sa se adapteze in mod curent. Primele modele de ceasuri de mana au fost cele analogice, sau asa cum le stiu multi, cu multe rotite si mecanisme complicate, acesta fiind modul de functionare al tuturor ceasurilor, de mana si de perete. Si eu inca port ceas de mana, iar cautand de curand noi modele, am ajuns pe pagina magazinilui online Jomapel, unde mi-au atras atentia modelele de ceasuri Skagen si ceasuri Seiko, desigur, doar unele dintre acestea, in special cele business, de culoare inchisa si cu cadran rotund, cele clasice mai exact. Atat modelele cu curea din piele cat si cele cu curea metalica sunt destul de atragatoare, ceea ce m-a pus in dificultatea de a alege din multe modele. Exista si pentru tine o intreaga varietate, trebuie sa te hotarasti ce anume iti doresti pentru primavara ce bate la usa.

Alege ceasul potrivit pentru tine

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.