Cei care petrec mai multe ore pe zi in trafic cu siguranta au intampinat mai multe tipuri de probleme. Fie au fost implicati direct intr-un accident in pozitia de vinovat sau in cea de nevinovat, fie au fost martorii altor accidente. Atunci cand stii ca greseala ii apartine altui participant la trafic, si nu tie, ti se cer dovezi din partea politiei. Daca nu ai cu ce sa dovedesti, politia poate sa ia orice decizie vrea in urma constatarilor pe care le face. Asigura-te ca data viitoare nu mai treci prin astfel de situatii si vei avea exact ce ai nevoie: o dovada reala prin montarea unei camere auto dvr pe bordul sau pe parbrizul masinii.

Scapa de probleme cu o simpla filmare 

Traficul din Romania, mai ales cel din orasele mari este foarte dezordonat, participantii la trafic sunt in continua graba, iar riscul accidentelor este foarte mare. In plus, in cazul accidentelor care se soldeaza cu avarii ale autoturismelor sau chiar cu victime, fiecare dintre parti incearca sa isi sustina partea de nevinovatie pentru a scapa de urmari. Iar unii merg chiar si pana in panzele albe. O simpla filmare de cateva secunde te poate scapa de astfel de situatii neplacute. Organele de politie accepta aceste tipuri de dovezi si sunt chiar foarte incantati atunci cand exista filmari ale camerelor auto

Poti face o fapta buna

Filmarea de pe camera auto poate fi extrem de folositoare pentru un alt participant la trafic care se afla in fata ta, iar camera a surprins-o momentul accidentului in care a fost implicat. Poti ajuta aceasta persoana oferindu-i inregistrarea video de pe camera ta. Pur si simplu, tragi pe dreapta si mergi sa discuti cu persoana respectiva.

Surprinde momente frumoase din vacanta

Daca am discutat pana acum numai de situatii neplacute, e timpul sa ne gandim si la momentele mai frumoase din trafic, asa cum sunt calatoriile. Atat peste hotare, dar si in Romania avem sosele spectaculoase cu peisaje de vis. O camera auto va inregistra calatoriile voastre, iar aceste filmari le puteti pastra pentru amintire, aratandu-le prietenilor ce locuri frumoase ati vizitat.

Cat de utila poate fi o camera auto

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.