Daca toamna se numara bobocii, atunci cu siguranta iarna se planifica vacantele. Si asta pentru ca inceputul anului este momentul in care agentiile de turism lanseaza ofertele pentru sezonul estival, deci este perioada perfecta pentru a rezerva un pachet de vacanta la un pret mic.

Una dintre cele mai populare destinatii in 2018 va fi insula Thassos din Grecia, pentru care gasesti oferte de pachete formate din cazare si transport.

Thassos este plina de hoteluri, pensiuni, vile si case de inchiriat care pot gazdui cu usurinta numarul mare de turisti dar, rezervandu-ti cazarea din timp, vei avea avantajul de a putea alege dintr-o oferta mai diversificata. Astfel, te vei putea orienta spre un apartament situat intr-o anumita statiune, cum sunt Skala Potamia si Limenaria, sau spre unul aflat in apropierea unor puncte de interes: plaje, centre comerciale sau baruri si restaurante.

In plus, alegerea unui pachet de vacanta cu transport inclus inseamna ca nu mai trebuie sa te ingrijoreze felul in care vei ajunge acolo, cu atat mai mult cu cat insula Thassos nu are un aeroport. Prin urmare, daca ai alege sa mergi cu avionul ar fi nevoie sa gasesti apoi un autocar si un feribot cu ajutorul carora sa iti atingi destinatia, iar bagajul pe care l-ai putea lua cu tine ar fi unul mic, sau unul mai mare, care presupune costuri suplimentare.

Alternativa plecarii in vacanta cu masina proprie este viabila doar in cazul in care calatoresti cu cel putin inca un sofer – in caz contrar, sa conduci atat de multe ore ar fi extrem de obositor si cel mai probabil ti-ai petrece primele doua zile din concediu stand doar in camera, odihnindu-te. Optand pentru un pachet care include si transportul cu autocarul vei putea sa te relaxezi din momentul in care urci in acesta stiind ca vei ajunge la cazare in siguranta si ca vei calatori confortabil.

In concluzie, pachetele care iti asigura atat cazarea, cat si transportul, sunt cea mai buna alternativa pentru concediul tau din acest an. Profita de ofertele variate pe care ti le pun la dispozitie agentiile de turism!

Vezi toate ofertele agentiei Filadelfia pentru vacante in Thassos in 2018!

Profita de ofertele din 2018 si mergi in Thassos cu autocarul!

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.