Temperatura s-a schimbat, iar gandurile mele incep sa se insenineze. Am gasit chiar ceva vreme, astfel incat, intr-o dupa-amiaza de weekend, am asezat in mijlocul sufrageriei, pe covor, toate hainele de iarna pe care le am. Am ales ce anume sa pastrez pentru anul care vine si ce nu. La fel se intampla in mintea ori in inimile noastre in fiecare zi; dam un checking la tot ceea ce detinem, pentru ca apoi sa urmeze o curatenie. Este drept, nu de fiecare data ramane doar partea pozitiva, insa nimic nu este intamplator, cum orice om sau eveniment vine la noi cu o lectie.

Dupa ce am organizat hainele destinate anotimpului rece, m-am relaxat si am cautat oferte 2018 Bulgaria Sfantul Constantin si Elena. Stiti ca va fi o minivacanta, astfel incat putem profita de zile libere, departe de zona de confort. Oricat de placut si cald ar fi acasa, uneori este bine sa iti faci bagajele si sa pleci in lume pentru alte lectii. Doar in afara zonei de confort se intampla lucruri extraordinare si totul incepe de la o idee. De fiecare data cand iti vine in minte ceva nou, pune in practica, nu astepta sa faci planul ideal, ai curaj si demareaza orice proiect nou.

Bulgaria este aproape de Romania si poti sa calatoresti la oricare dintre destinatiile alese chiar si cu masina personala. Drumurile sunt bune. Gandeste-te ca in fiecare zi tranziteaza Bulgaria o serie de autocare cu destinatia Turcia sau Grecia. Burgas si respectiv Varnacare sunt cele mai importante porturi, iar principalele atractii turistice sunt: Nisipurile de aur de pe litoral, Parcul National Pirin, manastirea Rila din muntii cu acelasi nume, statiunea de iarna Bansko, si orasul statiune Nesabar. Printre alte locuri, pe lista patrimoniului UNESCO, in Bulgaria sunt trecute Biserica Boiana din Sofia, Bisericile săpate în stâncă din Ivanovo si Rezervația Naturală Srebărna.

Stiu ca uneori iti este greu sa iei o decizie cu privire la o vacanta care urmeaza numai peste cateva luni, insa, asa cum scriam si mai sus, indrazneste si viseaza, alege ce simti ca este pe masura dorintelor tale si pleaca la drum cat mai des.

Planuri de vacanta

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.