Are vreo unitate de masura frumusetea? Poate fi cantarita, mirosita ori cronometrata in vreun fel? O putem atinge, o putem alinta ori poate fi pastrata pe vecie in vreun sertar secret, astfel incat nimeni niciodata sa nu o raneasca sau sa nu o fure? Care este definitia frumusetii si cate anume categorii o poate clasifica? O vorba de care mi-am amintit, spune clar ca frumusetea se gaseste in ochii privitorului. Lumea este o oglinda in care sunt afisate lumini si umbre. Descoperind umbrele si recunoscandu-le prezenta in viata de zi cu zi, apare posibilitatea transformarii lor in lumina. Si totusi, unde si cum te ascunzi vara de razele puternice ale soarelui? Lumini sau umbre, fiecare element prezent in viata ta isi are rostul sau.

Stii de beneficiile pe care le aduce organismului utilizarea unui aparat parafina?

Cunosti ce rol are parafina pentru piele? Ei bine, prin utilizare parafinei, pielea devine catifelata, este prevenita imbatranirea ei. Frumusetea pielii inseamna in aceeasi masura si sanatatea acesteia si implicit a intregului organism. Pielea intra in contact cu tot ceea ce inseamna mediu inconjurator, se bucura de soare ori este afectata de poluare. Este usor de pregatit parafina pentru tartamentul pielii, aceasta necesita incalzire, astfel incat sa poata sa imbunatateasca apoi fluxul circulatoriu, sa actioneze in profunzime.  Aplica parafina cu ajutorul unei pensule, Este utila inclusiv pentru reumatism, pentru maini, genunchi, coate si picioare. La statiunile balneare este disponibila aceasta procedura, insa si in cabinetele de recuperare medicala. Doresti sa elimini celulita? Cateva sedinte pe saptamana iti vin in sprijin inclusiv pentru eliminarea surplusului de grasime de pe coapse si solduri. Tratamentele cosmetice cu parafina previn deshidratarea pielii.

Frumusetea este in stransa legatura cu sanatatea, cu ingrijirea corporala, cu o minte linistita si o inima usoara. Ai grija de tine!

Ingrijire corporala si sanatate

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.