De ce merita sa cumperi accesorii console? Pentru ca vremea consolelor de jocuri video nu este deloc apusa. Ba chiar din contra, noile console aduc avantaje noi pentru gamerii pasionati, accesorii console si diverse functii care pana acum ceva timp erau de domeniul science fiction-ului. Daca pana nu de mult timp erau legat de un computer sau televizor atunci cand te joci, acum poti sa ai consola ta de jocuri oriunde te-ai afla.

Unele accesorii te transporta inapoi in timp, pentru ca iti permit sa joci jocurile vechi asa cum ar trebui ele de fapt sa fie jucate, adica cu ajutorul controllerelor originale, cele pentru care au fost realizate jocurile respective. Un exemplu foarte bun sunt jocurile NES, pe consola clasica de la Nintendo, care acum pot fi jucate folosind chiar un controller care arata ca cel original. Poti astfel sa ai aceeasi experienta pe care o aveau primii gameri.

Consolele nu sunt doar pentru jocuri, ele au si functii multimedia, iar daca vrei sa profiti la maxim de aceste functii, te ajuta o telecomanda facuta special pentru console. Pentru jocuri utilizezi controllerul, iar pentru alte functii, telecomanda.

Alte accesorii iti transforma pur si simplu propriul smartphone sau tableta intr-o consola de jocuri, iar controllerele Ipega sunt cel mai bun exemplu. Tot ce trebuie sa faci este sa pui smartphone-ul tau intre cele doua cleme si te vei bucura de intreaga capacitate vizuala a ecranului, pentru ca nu vei mai controla jocurile cu touchscreen-ul, ci cu butoanele de pe gamepad.

Inca un accesoriu de gaming care merita mentionat este pistolul joystick Ipega, cu care poti sa joci shootere la un alt nivel, direct pe smartphone. Configurarea este foarte simpla apesi doar pe tragaci, se aprinde un LED si dispozitivul se conecteaza prin Bluetooth ca orice alt dispozitiv de acest fel.

Exista si accesorii de gaming multifunctionale, cum ar fi un gamepad Ipega care se poate folosi pentru calculator, laptop, console, TV sau chiar smartphone.

Nu-i asa ca accesoriile de console sunt fascinante? Posibilitatile oferite de gaming in ziua de azi sunt practic nelimitate si foarte multe solutii iti ofera portabilitatea maxima de care ai nevoie. Cumpara accesorii de gaming de la Magline, magazinul care intelege cu adevarat gamerii.

De ce sa cumperi accesorii console?

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.