Cu cateva zile in urma, cea mai buna prietena m-a sunat undeva pe la miezul noptii sa ma intrebe daca stiu vreo florarie online cu livrare buchete de flori intr-un timp scurt. Uitase ca a doua zi, la munca, trebuia sa se ocupe de flori, aranjamente florale si alte surprize colorate pentru o petrecere alaturi de colaboratori si se afla in mare incurcaura. Mi-au fost necesare cateva minute bune sa inteleg ce vrea sa imi spuna si de ce anume are nevoie, pentru ca vorbea atat de rapid, incat mi-ar fi fost mai usor sa incerc sa ii ghicesc gandurile decat sa ii deslusesc vorbele.

Solutia a venit de la Maisondor, unde alegerile au fost pe masura, iar ziua salvata. Si tu poti alege buchete cu trandafiri de diverse culori, cu crini, lalele sau hortensie alba, cu bujori ori floarea soarelui. Toate florile sunt proaspete, iar durata lor de viata dupa livrare este destul de indelungata, astfel incat, cu siguranta, cei pentru care le comanzi vor stii ca le-ai dat cu inima buna. Buchetele de flori pot salva o petrecere de la o firma, o zi onomastica, sunt utile si in cazul in care copilul tau incheie anul scolar sau vrei sa oferi tot ce este mai frumos fara vreo ocazie anume, vreunui membru al familiei. Florile poarta mesajul dragostei si al aprecierii si deschid usa inimii, cu caldura si lumina, indiferent de anotimp. 

Cioc, cioc, am un buchet de flori pentru tine! Indiferent de cat de melancolic esti, de cat de trist sau de ingandurat, un buchet cu flori parfumate iti reaminteste de esenta si frumusetea vietii, de darurile sale. Iar daca uiti de unde il poti comanda, ma poti suna, Maisondor ramane in memoria mea indiferent de ora.

Cioc, cioc, am un buchet de flori pentru tine!

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.