Cu totii stim ca este foarte important atat pentru sanatate,  cat si pentru starea de bine sa pastram cat mai curat mediul in care locuim, insa tu stii toate trucurile necesare pentru a demara acest proces?

In primul rand, daca te pregatesti sa faci curatenie pe termen scurt, trebuie sa stii ca aceasta se incadreaza intre 2 si pana la 7 zile. Se spala rufe o data sau de doua ori pe saptamana , cata vreme, aspiratorul se utilizeaza de regula o data pe saptamana. In functie de traficul din locuinta, se poate pune in functiune de cate ori este necesar. Tot in cadrul necesitatilor pentru termen scurt se incadreaza si spalarea baii. Toaleta trebuie sa fie spalata in fiecare zi pentru eliminarea bacteriilor care pun sanatatea in pericol. Altfel, lenjeria de pe pat ar trebui sa fie schimbata la o saptamana de asemenea, iar o data la cateva luni este indicat sa speli si pilota, salteaua sau plapuma. Daca pur si simplu nu ai timp poti apela la firma de curatenie din Bucuresti Profi Curatenie.

Putem folosi produsele pentru mobila si pe parchet sau invers?
Produsele pentru curatenie sunt  importante, iar fiecare dintre ele urmareste rezolvarea unor probleme de la nivelul anumitor suprafete. Acesta este motivul pentru care specialistii recomanda folosirea produselor de mobilier si pe parchet sau invers, fiecare dintre produse fiind destinate ingrijirii mobilierului. Totusi, fiecare produs cumparat ar putea fi folosit conform instructiunilor de pe ambalaj pentru o curatenie “corecta”. Produsele pentru pardoseala sunt mai diluate decat cele pentru mobilier, asa ca, ar fi bine ca fiecare sa fie folosite conform instructiunilor.

Cum se intretine mobila lacuita spre deosebire de cea nelacuita?
Fiecare producator al mobilierului ar trebui sa ofere si o serie de indicatii de ingrijire. Curatarea birourilor necesita o atentie deosebita. Totusi, exista produse crema pentru curatarea mobilierului din lemn care sunt potrivite pentru orice tip de lemn si se potrivesc atat mobilierului lacuit, cat si celui nelacuit.

Care sunt restrictiile cu privire la aromatizarea aerului din camera?
Odorizantele de interior sunt foarte utilizate cu scopul de a parfuma si de a improspata aerul din camera. Totusi, exista anumite restrictii vis-à-vis de acest aspect, restrictii de care ar trebui sa tineti cont. Iata care sunt acestea: in primul rand, aerosolii sau spray-urile nu trebuie sa fie pulverizate pe tesaturi, perdele sau canapele, ci doar in aer. Apoi, uleiurile parfumate trebuie sa fie manipulate cu grija, nu se lasa nesupravegheate si nu se ating in timpul arderii.

Astfel, acesta sunt doar cateva dintre sfaturile de care ar trebui sa tineti cont atunci cand va ocupati de curatenie, indiferent daca vorbim despre curatenia saptamanala ori despre curatenia generala facute intre sezoane. Zile senine si lumina prin ferestre sa existe mereu!

Sfaturi pentru curatenia casei

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.