Calatorim, ne indragostim, dorim sa facem o familie, sa fim fericiti apoi toata viata alaturi de omul special care ne-a iesit in cale. Decizia casatoriei reprezinta una din cele mai importante din viata unui cuplu, cata vreme ziua nuntii este cu siguranta, momentul de bucurie alaturi de familie si de prieteni. Si totusi de unde achzitionezi invitatii de nunta ? Ce fel de model te intereseaza si care este mesajul pe care doresti sa il transmiti prin intermediul acestora? Unde vei face nunta? Ce fel de rochie are mireasa si care sunt culorile acesteia? Cati invitati ai si la ce anume meniu te gandesti?  

Exista o serie de modele de invitatii de nunta si este extrem de important ca acestea sa vina in intampinarea personalitatii mirilor, sa se potriveasca tematicii alese pentru nunta, cu locatia in care are loc evenimentul. Ce buget ai luat in calcul? Indiferent daca acesta este mai mic, trebuie sa cunosti faptul ca sunt la dispozitia fiecaruia si invitatii de nunta ieftine, fara sa fie insa compromisa calitatea.

CrisiaShop.ro aduce in atentia ta o serie de produse destinate nuntilor si chiar ai posibilitatea sa optezi pentru modele personalizate de invitatii la nunta. Ai consilieeri ideali si unicitate in vederea pecetluirii unor clipe de neuitat. Tot ceea ce comanzi este livrat in toata tara, indiferent daca locuiesti in Bucuresti sau intr-un alt oras, obiectele pe care le doresti sunt de calitate.

Crisia Shop are o diversitate de invitatii de nunta si chiar pentru botez la preturi accesibile, din colectii precum: Concept, Style, Popular, Colectia Ema si Colectia Odiseea. Plicurile sunt incluse in pret, iar tiparirea costa doar 0,7 ron/buc. Primesti personalizarea gratuita la comanda de marturii nunta sau botez de peste 50 buc. Programul online pentru invitatii botez si nunta este de luni pana vineri intre orele 10.00  si17.00, iar sambata intre 10.00 si 14.00.

Casa de piatra si multe bucurii sa ai!

Un anotimp dedicat nuntilor

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.