Migala, priceperea și îndemânarea sunt trei ingrediente care nu pot lipsi atunci când vrei să coși haine cu personalitate. Dar în afară de aceste calități, cu siguranță că este nevoie și de folosirea unei mașini de cusut care să faciliteze întregul proces, conferindu-i utilizatorului multiple beneficii.

De ce să alegi o mașină de cusut industrială

Dacă ai un atelier de croitorie sau conduci o mică fabrică de confecții și îți dorești îmbunătățești calitatea procesului de producție, atunci ai putea lua în calcul varianta achiziționării unei mașini de cusut industriale. Aceasta are caracteristici și specificații tehnice care ușurează munca efectuată de croitori. În plus, este programabilă și oferă posibilitatea de a realiza piese vestimentare complexe.

O mașină de cusut industrială poate coase în diferite moduri materialele textile, ceea ce oferă un avantaj semnificativ în comparație cu alte tipuri de utilaje. Iată care sunt principalele avantaje pe care le oferă cumpărarea unei mașini de cusut industriale:

Viteza de coasere

Având în vedere că tehnologia a evoluat mai ales în ultimii ani, astăzi există o sumedenie de utilaje care au o viteză de coasere rapidă și eficientă.

Multitudinea tipurilor de cusături efectuate

De asemenea, pe piață există opțiuni nenumărate care conferă frâu liber imaginației creatoare, astfel că există o mulțime de cusături pe care le poți realiza fără prea multă bătaie de cap.

Posibilitățile de reglaj

Una dintre caracteristicile importante prezente la o mașină de cusut industrială constă în posibilitatea de reglaj.

Prețul

Fără îndoială că achiziționarea unei mașini de cusut industriale reprezintă o investiție eficientă pe termen lung care va aduce numeroase beneficii în ceea ce privește calitatea execuției și productivitatea muncii. În plus, având în vedere mulțimea de produse existente pe piață, există utilaje ce pot fi cumpărate la un preț rezonabil.  

Cusut&Brodat aduce calitate și excelență

Înainte de a găsi mașina de cusut industrială care s-ar potrivi cu nevoile atelierului tău de croitorie, ai putea să arunci o privire îndeaproape asupra ofertelor de pe piață pentru a te asigura că faci cea mai bună alegere. Unul dintre magazinele online renumite pentru calitatea produselor pe care le oferă este Cusut&Brodat. Parte din Bro Rom, cel mai vechi furnizor de mașini de cusut Brother din România, businessul oferă o gamă variată de mașini de cusut – casnice sau industriale, precum și mașini de surfilat sau de acoperire. În plus, excelența produselor se remarcă prin caracteristicile și specificațiile sale. Fiabilitatea și performanța sunt două atribute de care are nevoie orice croitor care ține la calitatea produsului său. Astfel, toți cei care achiziționează produse de pe site-ul acestui magazin online apreciază atât designul atractiv, cât și detaliile tehnice. Mașinile de cusut industriale pot realiza un număr variat de programe de coasere, cu o viteză de lucru impresionantă.

Mașina de cusut industrială Brother S7100A-403/ PFL

Fiind unul dintre cele mai căutate produse din portofoliul companiei Cusut&Brodat, această mașina de cusut cu servomotor încorporat Direct Drive are un panou de comandă digital cu funcții de reglare a vitezei pentru începutul coaserii, programarea numărului de pași de cusătură pentru întărirea la începutul și la sfârșitul coaserii, tăietor automat de fir, tasta de corectură.

Unul dintre marile avantaje pe care le oferă această mașină de cusut este faptul că împiedică ruperea acului la executarea întăririi de la buton.

Ce avantaje aduce utilizarea unei mașini de cusut industriale

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.