Sunt zile in care esti pe culmile inspiratiei, parca zbori intre idei si totul se leaga intr-un mod miraculos si sunt zile in care toti oamenii pe care ii iubesti sunt ocupati, nimeni nu te cauta, nu ai cu cine sa iesi la o cafea, nimeni nu te intreaba cum te simti.

Timpul nu sta in loc si tot ceea ce culegem este de fapt ceea ce daruim. Ofera fiecarui om cu care intri in contact ceea ce doresti sa primesti. Ai nevoie de un zambet si de intelegere? Ofera-le la randul tau. Ai nevoie de ajutor? Ofera-l intai, invata sa te cunosti prin prisma faptelor pe care le faci, prin modul in care iti gestionezi gandurile si prin felul in care reusesti sa le pui in practica. Nicio zi si nicio clipa nu revine, nimic nu ramane pe loc si asa cum am mai scris, singura constanta in lumea aceasta ramane schimbarea in sine. Daca anul trecut urai sa te trezesti cu noaptea in cap, sunt convinsa ca opinia poate fi schimbata cata vreme exista o motivatie destul de puternica pentru a deveni o persoana matinala, fara frustrari. Si daca totusi doresti sa opresti timpul in loc ce faci? Cum alegi fix momentul 0 si cum il gestionezi apoi pentru a-l transforma in nemuriree?

Stii de colectia de trandafiri criogenati oferiti de floraria online Maisondor? Poti alege trandafiri criogenati in cutii acrilice sau in cupole, toti au o paleta cromatica deosebita si comanda poate fi facuta atat telefonic, insa si online.

Trandafirul reprezinta simbolul iubirii, al aprecierii, asa cum fiecare culoare aduce o anumita stare de spirit, indiferent daca luam in calcul florile ori hainele pe care le purtam in fiecare zi. Reflexia personala consta in tot ceea ce suntem ca si fiinte, in modul in care relationam ori alegem sa ne facem treaba, in modul in care zambim sau in ajutorul si aprecierea pe care le oferim oamenilor cu care intram in contact. 

Vezi si tu colectia de trandafiri criogenati deosebiti.

Timpul are multe simboluri, de la scrisori parfumate pana la trandafiri criogenati colorati, de la fotografii pana la amintirile acelea minunate din care te hranesti in zilele gri. Clipele nu se intorc, ramane calitatea la care au fost petrecute, dragostea pe care ai oferit-o celor din jur si dorinta de bine. Bucura-te de tot ceea ce ai, invata sa primesti si sa daruiesti nemurire.

Despre timp intr-un simbol colorat

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.