Toti avem o persoana draga inimii, tindem sa petrecem cu aceasta timp, sa avem diverse activitati si implicit sa o tinem in brate in fiecare seara. Dorim sentimente nemuritoare care sa ramana sub o cupola magica si nimic si nimeni sa nu se atinga de ele. Stiai de faptul ca exista chiar trandafiri criogenati care traiesc 25 de ani ? 

Reprezinta o achizitie reusita indiferent de evenimentul la care doresti sa ii oferi. Sunt de diverse culori, rosu, roz sau mov, albastru. Se pastreaza foarte bine si designul este unul deosebit. Trebuie sa cunosti faptul ca acea cupola din sticla este rezistenta si protejeaza floarea de razele soarelui. Magia este simplu de creat cata vreme doresti sa o aduci in viata ta si a celor pe care ii iubesti. 

Ai ales un trandafir mov? Este interesant sa cunosti faptul ca aceasta combinatie este asociata cu regalitatea. Movul reprezinta in acest caz romantism, asa cum trandafirul portocaliu aduce energia si entuziasmul fiind darul perfect pentru o reusita profesionala.

Florile vin in sprijinul oamenilor, a exprimarii sentimentelor acestora, cata vreme, trandafirii au fost mereu apreciati si daruiti. Pentru iubire, trandafirul rosu ramane mesagerul perfect, iar istoria sa a fost impletita cu mitologia zeilor, drept simbol pentru frumusete si viata. Un boboc de trandafir o sa iti poarte intotdeauna gandurile catre puritate, cata vreme cel inforit de culoare rosie este unul vibrant, simbol al dragostei pasionale.

Rozul este culoarea gratiei, a emotiilor blande, aduce simbolul feminitatii, al elegantei si rafinamentului.

Trandafirul este floarea care are aceeasi varsta cu istoria. Regele florilor este originar din regiunile continentale şi subtropicale ale emisferei nordice.  Cleopatra, regina Egiptului avea palatul plin cu trandafiri, cata vreme Josephine, sotia lui Napoleon avea o gradina in care existau o serie de specii de trandafiri. De la pasiune la puritate, simbolurile aduse de trandafiri se regasesc in sentimente pe care le purtam cu noi in fiecare zi. Indiferent cat am vrea, nu putem sa fugim de ceea ce ne reprezinta, umanitatea, cu bune si mai putin bune.

Trandafirul- de la pasiune la puritate

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.