Sunt multe ocazii pentru care cauti idei de cadouri inedite si personalizate. Oferirea unui cadou personalizat, nu numai ca reprezinta alternativa  perfecta a unui cadou obisnuit cu care mergi la sigur, dar fi convins ca darul pe care il oferi te va face remarcat si posesorul lui nu va uita de la cine este respectivul cadou. Cadourile  personalizate prin gravare sunt diferite, unice si pot fi foarte personale.

Marele avantaj al cadourilor personalizate este ca sunt foarte versatile, ai posibilitatea sa personalizezi o gama foarte variata de obiecte, in functie de personalitatea, dorintele si stilul persoanei care va primi cadoul.

Momentele importante din viata trebuie sa fie marcate cu cadouri speciale, care sa ramana in posesia, amintirea si sufletul celor carora le oferim toata viata. Momente cum ar fi: absolvirea, botezul, nunta sau ceremoniile merita cadouri cu adevarat speciale. De obicei, la fiecare eveniment important se fac multe poze, pe care mai apoi le aranjam intr-un album. Cu totii stim sentimentul acela cand peste ani ne uitam la acele poze si cu emotie in suflet cautam mesajele de pe spatele fotografiilor. La fel de bine am putea sa gravam cateva dintre aceste mesaje pe ramele foto in care tinem cele mai iubite poze de la evenimentele respective.

Astfel de cadouri, putem oferi si parintilor. O rama foto cu poza nepotelului lor, o poza de familie sau o amintire draga inramata intr-o rama gravata cu un mesaj special pentru ei. In afara de rama foto, exista si alte posibilitati de a oferi fotografii cu mesaje gravate. De exemplu putem sa alegem un breloc pentru chei, un obiect care de altfel va fi mereu alaturi de ei, in care sa punem o poza de familie sau pe care sa gravam poza alaturi de un mesaj.

Obiectele de mici dimensiuni, care sunt de obicei purtate in geanta sunt o alegere buna pentru un cadou personalizat. Un ceas, o bijuterie, o busola, o bricheta sau chiar un pix sau stilou pot fi foarte usor gravate si pot deveni un cadou special. Avand in vedere ca sunt purtate in geanta sau in buzunar zi de zi, trebuie sa avem grija ca materialul din care este confectionat viitorul cadou sa fie unul rezistent dar in acelasi timp fin si cu un aspect placut. Acest tip de cadou este foarte iubit deoarece in oricare moment al zilei poti sa iti amintesti de persoana draga de la care l-ai primit sau sa vezi poza cu familia ta chiar pe brelocul tau.

Dupa ce alegi obiectul pe care doresti sa gravezi mesajul sau poza aleasa, trebuie sa te gandesti bine ce sa spuna, sa transmita acest mesaj. Trebuie sa fi concis si precis atunci cand alegi textul mesajului pe care doresti sa il gravezi deoarece acesta va vorbi pentru tine. In cazul in care sarbatoresti o data importanta este indicat sa gravezi acea data pe viitorul cadou, in cazul botezurilor, casatoriilor sau aniversarilor de orice fel gravarea numelor este cea mai potrivita.

Alege sa oferi cadouri personalizate prin gravare si emotioneaza sarbatoritul.

Cadouri personalizate prin gravare

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.