Pentru a se simți mai încrezătoare în propriile puteri, tot mai multe femei apelează la metode care să le ajute să elimine surplusul de kilograme și inestetica celulită. În cazul în care greutatea corporală este cu mult mai mare decât cea recomandată, există diete speciale și produse destinate slăbitului. Dacă însă este vorba doar de câteva kilograme în plus, localizate în zonele vizibile, se poate apela la criolipoliza – o procedură ce distruge celulele de grăsime cu ajutorul tehnologiei performante de criogenare.

Câteva lucruri de știut despre tratamentul prin criolipoliză
Tratamentul prin criolipoliză este non-invaziv și are la bază principul răcirii controlate. Mai exact, cu ajutorul unui aparat alcătuit dintr-un dispozitiv cu soft special și o sondă asemănătoare celei folosite la ecografii, se „atacă” zonele cu probleme (cu țesut adipos în exces), urmând ca celulele de grăsime să fie distruse la o temperatură foarte joasă (între 5 și -11 grade Celsius) și apoi eliminate de către organism în mod natural.
Criolipoliza nu este dureroasă și nici nu va lăsa vânătăi, traume interne sau cicatrici, singurul inconvenient fiind senzația neplăcută de frig, care va deveni suportabilă după prima ședință.

Acest tratament este recomandat pentru eliminarea surplusului de grăsime din următoarele zone ale corpului:
● Abdomen;
● Șolduri;
● Coapse;
● Fese;
● Genunchi;
● Picioare.

Această metodă de eliminare localizată a grăsimii nu este recomandată persoanelor care suferă din cauza venelor varicoase sau se luptă cu dermatite sau leziuni cutanate.
Rezultatele acestui tratament pot varia de la o persoană la alta, în funcție de vârstă, sex, rata metabolică bazală, istoricul familial, stil de viață și activitate fizică.

Beneficiile tratamentului prin criolipoliză CoolTech
Cel mai cunoscut tip de tratament prin criolipoliză de la ora actuală este CoolTech – procedură ce presupune răcirea controlată, de până la -8 grade Celsius a zonelor cu probleme, distrugând adipocitele fără să afecteze absolut deloc tegumentul, fibrele de colagen și restul țesuturilor.
Beneficiile acestui tratament sunt următoarele:
● În doar o ședință pot fi tratate două zone mai mari de pe corp unde se află exces de grăsime, reducând semnificativ timpul petrecut în clinică în vederea obținerii rezultatelor scontate;
● Rezultatele sunt vizibile imediat, după prima ședință;
● Nu este deloc dureros și nu presupune o perioadă de recuperare, beneficiara putându-se bucura de activitățile zilnice obișnuite;
● Este o procedură mult mai blândă decât liposucția și oferă rezultate remarcabile în ceea ce privește eliminarea grăsimii de pe zonele mai greu de modelat (abdomen, fese).

Prețul unui tratament prin criolipoliză
Datorită aparaturii sofisticate și a faptului că necesită a fi realizat de către specialiști instruiți astfel încât să ofere cele mai bune rezultate, tratamentele de slăbire localizată prin criolipoliză pot avea prețuri destul de ridicate, ajungând până la 3000 de lei/6 ședințe. Desigur, prețurile diferă cu mult de la o clinică la alta, la Yiara de exemplu putându-se găsi o ofertă accesibilă – doar 1800 de lei/6 aplicări.
Tratamentele efectuate la clinica Yiara sunt recomandate de un terapeut profesionist și sunt personalizate conform cerințelor individuale, astfel încât să se obțină cele mai bune rezultate. De asemenea, fiecare client primește toate informațiile necesare înainte de începerea procedurii și, ulterior, toate sfaturile de post îngrijire care îl vor ajuta să se bucure de un corp frumos și sănătos mult timp.

Beneficiile tratamentului de slăbire localizată prin criolipoliză

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.