Sărbătorile de iarnă sunt tot mai aproape, astfel că începem să ne gândim tot mai mult la cadouri. Da, și la cele pe care le primim, dar mai mult la cele pe care le vom oferi deoarece acestea vor câștiga cele mai frumoase zâmbete.

Trebuie să alegem cu grijă. Când vine vorba de femei, lucrurile sunt mai simple – o geantă frumoasă, o eșarfă elegantă, o rochie stilată pentru Revelion sau un parfum superb sunt ideale, însă atunci când trebuie să alegem cadouri pentru bărbați, lucrurile se complică.

Convinge-l pe Moș Crăciun să-i aducă un portofel din piele

Portofelul este un accesoriu elegant și practic, care protejează nu doar cardurile de credit, ci și imaginea purtătorului. Ales cu atenție și îngrijit în mod corespunzător, acesta va contribui la crearea imaginii și va oferi prestanță.

De ce să alegi un portofel din piele? Motive sunt mai multe:

  • Este rezistent. Un portofel din piele ecologică sau din material textil are o durată de viață relativ mică, de aproximativ câteva luni, în timp ce unul din piele naturală rezistă mai bine de un an.
  • Este elegant și stilat. Acest accesoriu denotă bunăstare nu doar prin grosimea lui mult discutată, ci și prin material. Acesta din urmă trebuie să reflecte calitatea și bunul gust – altfel arată un domn care scoate cartea de vizită dintr-un portofel din piele naturală față de un domn ce face același lucru, dar dintr-un portofel din piele sintetică.
  • Este practic. Chiar dacă în prezent cel căruia îi este destinat are deja un portofel, cel nou poate aștepta în dressing și, cu siguranță, îi va veni și lui rândul să fie folosit. Cum nu are termen de valabilitate, este ideal a fi făcut cadou deoarece mereu va fi nevoie de un astfel de produs.
  • Este o alegere sigură. Dacă alte tipuri de materiale s-ar putea să nu fie pe placul celui căruia trebuie primească un cadou, pielea sigur este. Pentru a avea certitudinea unui zâmbet sincer se poate opta pentru un model simplu, de preferat negru.
  • Are personalitate. Pielea naturală devine și mai moale în timp, după utilizare, preluând din personalitatea purtătorului.
  • Asigură confortul necesar. Dat fiind faptul că un portofel pentru bărbați este cel mai des purtat în buzunarul din spate al pantalonilor, trebuie să fie confortabil. Cel din piele este moale, nu are margini ascuțite și deranjante, astfel că va fi ușor de introdus în orice buzunar, fără a crea disconfort.
  • Este ușor de întreținut. Pielea nu se pătează prea ușor și, în cazul în care se murdărește, poate fi ușor curățată cu o cârpă moale.

La Zevo găsești o gamă variată de portofele din piele pentru bărbați

Pe zevo.ro se găsesc cadourile perfecte de Crăciun, de la portofele pentru bărbați, din piele naturală, până la genți superbe, încălțăminte din piele pentru doamne și domnișoare exigente, curele și mănuși elegante.

Descoperă lumea Zevo și bucură-te de produse de înaltă calitate, create cu dragoste și pasiune. Simplitatea și eleganța lor te vor cuceri atât pe tine, cât și pe cei din jur, iar prețurile accesibile te vor convinge să adaugi în sacul lui Moș Crăciun și câteva cadouri doar pentru tine.

De Crăciun, surprinde-l cu unul dintre modelele de portofele din piele pentru bărbați de la Zevo

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.