Cat de bine esti astazi? Ti-ai luat portia de oxigen? Cat de mult iti place job-ul pe care il ai si care sunt satisfactiile pe care le aduce in plan personal? Cat de implicat esti? Iesi la o bere cu colegii din cand in cand?

Cand ati fost ultima oara intr-un team building?
Fiecare moment poate sa aduca modalitati de dezvoltare si de cunoastere, atat in ceea ce priveste propria persoana, insa si cu privire la grupul din care faci parte. Se intampla acest fapt, mai ales daca activitatea pe care o desfasori intr-o firma mare, alaturi de colegi te scoate uneori si in afara zonei de confort de la birou. Vezi locatii team building.

Exista o serie de activitati interesante si totodata relaxante care pot fi realizate indiferent de locul pe care il alegi. Asa cum exista oameni specializati intr-un astfel de domeniu.

Team-buildingurile aduc procese si experiente de dezvoltare, in afara zonei de confort. Exista reguli, insa scopul este sa vezi ce poti, cat poti, intr-un alt spatiu decat cel familiar. O vorba spune ca lucrurile minunate se intampla acolo unde te astepti mai putin si cu precadere, in afara zonei de confort evident. Experientele cresc increderea in propria persoana si provoaca creativitatea.

Daca iti place muntele, intr-un team building poti alege un traseu montan cu o dificulatate la care sa faca fata toti oamenii, exista tot felul de activitati. Natura, spatiul noul, diferit de ceea ce vezi in fiecare zi la job, reprezinta un punct de start pentru idei creatoare.
Cadrul de invatare vine in sprijinul intregii echipe si a colaborarii temeinice intre membrii acesteia.

Echilibrul personal sta la baza intregii vieti. Uneori, avem drept punct de sprijin timpul, iar daca ceva nu functioneaza asa cum iti doresti, poti oricand sa faci o schimbare, sa aduci ceva nou in viata ta, sa inveti, sa te informezi.

Asa cum scriam mai sus, un team building reprezinta o oportunitate de cunoastere, mediul iti vine in sprijin, astfel incat la job sa ai mai multa creativitate. Totodata, sunt legate prietenii, iti vezi colegii de job sub o noua lumina si te poti bucura alaturi de acestia de clipe minunate.

Ai posibilitatea sa alegi pentu tine si pentru echipa in cadrul careia iti desfasori activitatea, obiective de calitate, sa gandesti in afara zonei de confort.

Se spune ca in viata crestem ceea ce plantam, noi insine punem seminte pentru ce suntem, pentru anii ce vin, atat in ceea ce priveste viata personala, insa si in ceea ce priveste viata profesionala. Tot ceea ce traim, toate experientele pe care le lasam sa vina catre noi sunt lectii de viata, uneori cu zambete, alteori cu minusuri. Important este ca din minus, odata cu trecerea timpului sa fi invatat ceva, sa crestem. Nu este rusine ca ai cazut, este important ca ai de unde anume sa te ridici.

Vertical Adventure vine cu o oferta impresionanta in ceea ce priveste activitatile de team building, sunt o serie de activitati si de locuri unde acestea pot fi desfasurate. Succes in evolutie!

Team building pentru invingatori

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.