Am avut timp in weekend si am scris pe agenda o lista luuuunga cu numele persoanelor apropriate mie. Mai sunt doar cateva saptamani si doresc sa le fac de Craciun o surpriza. Pana la urma, Mos Craciun este spiritul cel bun, gandul frumos pe care il aducem transpus in fapte pentru oamenii din jur.

Suma din portofel nu corespunde insa de fiecare data cu intentia pe care o am in ceea ce priveste investitia in daruri, astfel incat, mi-a luat cateva moment pana sa realizez care ar fi alegerea potrivita, practica si buna pentru cadouri. Si asta tocmai datorita faptului ca m-am apucat, in pana de idei fiind, sa butonez telefonul.

Ei bine, din multitudinea de huse silicon de pe piata, nu am apucat sa imi iau inca niciuna. Tin telefonul ratacit in vreun buzunar al gentii. Niciodata nu raspund la timp, mereu imi este teama sa nu imi scape din mana. Ei bine, o husa ar fi alegerea potrivita indiferent de tipul de telefon pe care fiecare din prietenii mei il au. Este un obiect necesar, cu atat mai placut, cata vreme are o tema legata de hobby-ul persoanei respective.

Gsmstore are o serie de promotii si de noutati. Cumpararea produselor din magazin poate fi realizata atat  telefonic, cat si prin email. Indiferent de ce tip de produs cauti, utilizeaza meniul din partea de sus a paginii ce contine categoriile de produse, din meniul din partea dreapta cu toate categoriile si subcategoriile de produse sau prin folosirea campului de cautare.

Procesul de cumparare este realizat prin apasarea butonului  si parcurgerea paginii de comanda. Este nevoie sa alegi metoda de livrare, sa treci datele tale, nume, adresa si numar de telefon si implicit, sa fie aleasa o metoda de plata, fie ca este cea de la livrare ori prin card sau transfer bancar.

 In cazul in care ai deja cont de utilizator, este cu atat mai simplu, datele fiind deja salvate.

De mentionat faptul ca nu exista valoare minima pentru o comanda.

Domeniul gsmstore.ro este detinut de catre  Gsm Store si intregul continut este proprietatea Gsm Store si a furnizorilor sai, fiind aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.

Fiecare zi are alta culoare. Imbraca telefoanele cunoscutllor tai cu hainute de la Gsm Store si sarbatorile de iarna ce vin, in bucurie.

Huse silicon- un cadou util

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.