Podoaba capilară e una dintre cele mai importante arme de seducție ale oricărei femei. Dacă știi cum să îl îngrijești și cum să îl pui în valoare, părul tău va fi plin de strălucire și va atrage toate privirile. În același timp, însă, folosite în mod frecvent, aparatele de styling – ondulatorul, placa de întins părul sau föhnul – agresează firele de păr. Tocmai de aceea, podoaba ta capilară necesită o îngrijire atentă.

Primul pas spre un păr strălucitor constă în alegerea unor produse de îngrijire de calitate, care să ajute, mai întâi de toate, structura firului de păr.

Articolul de față își propune să ofere câteva recomandări pe care le poți lua în considerare atunci când cauți o mască potrivită pentru tipul tău de păr și problemele pe care acesta le are.

Ce mască de păr recomandă specialiștii?

Piața de cosmetice abundă în produse concepute special pentru a rezolva problemele părului. Înainte de a alege, însă, tratamentul potrivit, se cuvine să ții cont de necesitățile părului tău.

Mai mult decât atât, specialiștii ne îndeamnă să folosim produse BIO, adică acele cosmetice care sunt concepute fără utilizarea substanțelor sintetice și care conțin într-un procent cât mai mare ingrediente organice.

Iată ce produse recomandă experții în frumusețe:

  • Mască bio pentru păr degradat

Dacă folosești des placa de întins părul sau uscătorul, odată cu trecerea timpului firele de păr se vor deteriora; așadar, în cazul acesta ar fi bine să utilizezi o mască pentru păr degradat.

Și, pentru că niciun produs nu este mai bun decât unul bio, iată un exemplu perfect pentru oricine își dorește un păr sănătos: Alkemilla.

Masca de păr restructurantă Alkemilla, pe care o poți găsi online accesând site-ul magazinului Bio Alchimia, se dovedește a fi o alegere perfectă în cazul unui păr degradat și uscat. Proprietățile de excepție ale acestui produs premium se datorează mixului puternic antioxidant al unor ingrediente organice precum: proteine din soia, ulei de migdale, unt de shea, ulei de in și unt de cacao.

În felul acesta, regenerarea firului de păr va fi puternic stimulată iar fibra capilară va fi protejată în întregime.

  • Mască pentru păr creț sau ondulat

Dacă onduleurile tale sunt rebele sau ai un păr creț pe care nu îl poți aranja cu una, cu două, atunci ar trebui să alegi o mască sau un balsam de păr pentru păr ondulat.

Masca pentru păr ondulat de la Alkemilla este, de asemenea, un produs din oferta Bio Alchimia, care răspunde cu brio nevoilor unui păr rebel. Formula sa, special concepută pe bază de extracte organice de migdale, semințe de in, cocos și floarea soarelui, precum și Vitamina E, conferă proprietăți regeneratoare ale căror efecte se vor vedea după prima utilizare.

De asemenea, dacă ai nevoie de mai multă strălucire și volum pentru părul tău, poți încerca Masca Biofficina Toscana. Uleiul de măsline extravirgin bio, alături de celelalte ingrediente active – extract de iederă, urzică și salvie, atribuie proprietăți deosebite acestei măști de păr, fără a încărca firele.

  • Mască pentru păr uscat

Un plus de strălucire pentru un părul tău poți primi și dacă folosești Masca Restructurantă pe bază de Frișcă și Căpșuni de la Alkemilla, cu o formulă dedicată părului uscat.

Untul din Shea, uleiul de migdale și untul de cacao formează un mix ce îi asigură părului necesarul de nutrienți și îi conferă o hidratare completă.

Magazin online cu cosmetice BIO

Bio Alchimia, unul dintre cele mai apreciate magazine online de cosmetice bio, comercializează produse organice pentru îngrijirea tenului, părului și a corpului.

Cosmeticele certificate bio poartă semnătura unor branduri italiene precum Alkemilla, Apiarium, Maternatura, Biofficina Toscana, Domus Olea Toscana, Agronauti Vegan Cosmetics – branduri cu tradiție în industria frumuseții, recunoscute la nivel internațional pentru rezultatele produselor pe care le oferă.

Sfatul experților în frumusețe: Ce mască de păr să folosești

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.