A fost odata ca in povesti, un vis framantat sub covata de stele, alintat de fulgi de nea si imbracat in frigul lunii decembrie. Stiu, e perioada in care ar cam fi bine sa ai o rezerva de lemne serioasa, un semineu in care sa le asezi pe rand si sa le aprinzi intr-o casuta la baza unui munte. Sau poate iti doresti sa fie chiar pe creste? Ascunsa printre copaci, in padure? Cand in fiecare copac exista o scorbura in care se incalzesc veveritele, cu tot cu alune, iar visele copilariei prind contur sub forma unor obiecte promotionale personalizate?

Care este visul pe care il ai din copilarie? Ce spuneai atunci ca ai sa te faci cand ai sa cresti? Ce ai ascuns intr-un colt al covorului si iti este teama sa scoti la suprafata? Iti mai amintesti numele primului tau catel ori ce ai primit de Craciun atunci cand aveai cinci ani? 

Agrafa Print a aparut in anul 1997 din visul a doi tineri care au infiintat compania Speed Promotion. Firma se ocupa cu grafica si productia publicitara. Datorita calitatii muncii depuse si a produselor, in scurt timp, aceasta a fost transformata in agentie de publicitate full-service.

Au fost adaugate produse noi in portofoliu, cata vreme, serviciile de creatie si productie publicitara au fost extinse. Echipa agentiei a crescut odata cu business-ul solid un nume pe piata de specialitate. In acest moment exista o serie mare de comenzi din categoria printurilor digitale si totodata departamentul de productie al agentiei a fost transformat in agrafa.ro, cu marca Agrafa Print.

Speed Promotion a devenit agenția de publicitate Godmother, printr-un process de rebranding.

Mediul digital ocupa un loc de pret pentru Agrafa Print. Ai posibilitatea sa iti configurezi tipul de carti de vizita dorit, exista o aplicatie accesibila totodata care genereaza si decodeaza coduri QR, pentru a fi integrate in materiale tiparite.

Compania investeste in echipamente profesionale necesare pentru diversificarea catalogului de produse, exista o serie de furnizori pentru materiale si echipa este conectata la noutatile din industria publicitara, participa la evenimente de profil si este gata sa ofere solutii competitive si inovatoare, dezvoltate special pentru a satisfice cerintele clientilor.

Toate visele copilariei pot fi transformate inclusiv in obiecte promotionale, indiferent de dorinta, nevoie sau imaginatie. 

Originalitatea in dar

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.