Contextul general în 2019

Comisia Naţională de Prognoză (CNP) a stabilit, referitor la creşterea economică a României, faptul că ar urma să se păstreze mult peste pragul de 5% până în anul 2020, iar avansul în euro al PIB va fi la cel puţin 8% în perioada 2017 – 2020. De asemenea, în aceeași prognoză se arată că există posibilitatea ca salariul mediu pe economie să fie majorat la 700 de euro până în 2021.

Andrew MacDowall (analist la The Guardian) a afirmat, într-un interviu, că România are cel mai mare potențial de dezvoltare dintre toate țările aflate în zona de sud-est a Europei datorită pieței de aproximativ 20 de milioane de oameni, a resurselor naturale, a economiei diversificate, a moștenirii industriale importante și a forței de muncă poliglotă.

Ținând cont de toate previziunile și estimările realizate de către specialiști, este certă menținerea creșterii economice și în 2019. Prin urmare, există numeroase motive pentru care acum este momentul oportun de a afla cât mai multe informații despre beneficiile aduse de o asigurare de sănătate privată.

  1. Acoperirea serviciilor de prevenire

Controalele de rutină pot expune condiții medicale care, nedescoperite la timp, se pot transforma în probleme grave de sănătate. Prin intermediul unei asigurări de sănătate obținute cu ajutorul MediHelp Internațional, o persoană va beneficia de o gamă largă de servicii medicale atât din România, cât și de oriunde din lume, care acoperă analize și tratamente specifice.

  1. Accesibilitate garantată

Beneficiarii unei asigurări medicale au certitudinea accesării unor servicii de top, în orice spital partener al companiei și oricând au nevoie de investigații medicale sau tratamente bazate pe tehnologie de ultimă generație.

3. Rețea extinsă de furnizori

Asigurarea de sănătate privată permite accesul la o serie de furnizori medicali atât la nivel național, cât și internațional. În acest fel, pacientul poate alege spitalul și doctorul care se potrivește cel mai bine nevoilor sale.

O asigurare medicală accesată prin intermediul MediHelp Internațional pune la dispoziția pacientului o rețea internațională de spitale și clinici private, precum: Regina Maria, Medicover, Gral, Spitalul Monza (România); Dobling, Goldenes Krenz, Graz Ragnitz (Austria); Acibadem (Turcia); International Medical Center of Paris, Clinique Pasteur Toulouse (Franța); Bogenhausen Hospital, Klink Charlottenhaus (Germania)

4. Sistem de decontare directă

Unul dintre avantajele principale ale asiguraților este lipsa preocupării pentru plățile către instituțiile medicale în care au beneficiat de investigații sau tratamente. Responsabilitatea decontării cheltuielilor aparține companiei de asigurări, permițând pacientului să își îndrepte toată atenția asupra sănătății sale.

  1. Previne dezechilibrul financiar

Protecția financiară în contextul apariției afecțiunilor medicale reprezintă un avantaj esențial în alegerea unei asigurări de sănătate privată. Astfel, riscul financiar care, în mod normal ar fi concentrat asupra bugetului personal, devine responsabilitatea companiei de asigurări.

Este important de menționat faptul că asigurările de sănătate reprezintă un contract între o companie asiguratoare și un deținător de poliță care se protejează împotriva costurilor survenite în situații medicale diverse sau pentru probleme de sănătate neprevăzute. De cele mai multe ori, o asigurare medicală asemenea celei oferite de către MediHelp Internațional, acoperă costuri foarte mari pentru investigații și tratamente complexe, pentru care o persoană cu un venit lunar mediu ar fi trebuit să facă un efort financiar semnificativ.

Costul de 92 de euro pe lună pentru un membru al familiei (bărbat, 44 ani, de exemplu) elimină povara financiară întrucât responsabilitatea este preluată de către asigurator, pacientul având posibilitatea de a se concentra doar pe recuperarea sănătății.

Alegerea pachetului potrivit îi oferă asiguratului sprijinul de care are nevoie pentru gestionarea cât mai eficientă a problemelor de sănătate care pot apărea de-a lungul vieții.

Asigurare de sănătate oferă siguranță beneficiarului și certitudinea acoperirii cheltuielilor medicale în baza planului agreat inițial, permițându-i accesul atât la servicii medicale de calitate superioară pentru prevenție, cât și pentru probleme medicale grave. Așadar, asigurarea medicală reprezintă o investiție pe termen lung de a cărei beneficii poate profita orice persoană interesată de sănătatea sa și a celor dragi.

 

Ce trebuie să știi despre asigurarea de sănătate privată pentru 2019

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.