Din cand in cand ne plictisim. Soarele bate prea tare, perdelele sunt prea rare, parca nici inghetata cu caramel ori visine nu este atat de gustoasa, calatoriile sunt toate la fel, vecinii fac prea multa galagie fara motiv fix atunci cand se intampla sa mai stam pe acasa. Vara este prea cald, iarna prea frig, ghetele preferate s-au demodat, partenerul de viata vorbeste prea mult ori nu vorbeste deloc, apa nu este niciodata prea rece si nici vantul nu bate in ritmul pe care l-am vrea. Dorim sa controlam, sa simtim, sa gustam tot odata ori deloc. Stiai ca pe piata se gasesc vibratoare ieftine?

Toate puse cap la cap dau eroare, ce ne placea nu ne mai incanta si ce nu ne atragea sub nicio forma parca ne face cu ochiul. Sunt limite peste care ne este teama sa trecem si judecam aprig pe cei pe care o fac, atat timp cat nu avem niciun drept si atat timp cat nu cunoastem esenta nimanui. Uneori nu reusim sa stim nici noi insine ce vrem si cine suntem cu adevarat, fapt care aduce nefericire si ne face fara sa ne dam macar seama ca ne rabunam pe altii total nevinovati. Toti avem un moment in care suntem doar vibratoare ieftine.

Am auzit o discutie despre vibratoare. Nu stiu daca sa ma mir, sa admir ori sa o iau la fuga. Vorbele au trecut pe langa mine si am inteles o lectie importanta, aceea ca, pe aceasta lume nimic nu este deplasat cata vreme nu deranjeaza pe cei din jur si atata vreme cat se intampla cu acordul celor prezenti. Traim intr-o diversitate de culoare si optiune, o varietate de gusturi si dorinte si tocmai asta ne da frumusetea si aduce frumusetea acestei provocari numita in mod colorat viata.

In fiecare zi zambim ori ne intristam, adunam bani pentru a-i cheltui apoi pe nimicuri de care nici macar nu ne amintim, ne certam pentru frustrari ori adrenalina, vindem si cumparam iluzii.
O minciuna este tot aia cu un vibrator care nu functioneaza, in locul realitatii.

Fiecare moment imbracat in dorinte pare unic, simtim, mirosim, gustam si uitam sa ne bucuram de noi insine, de cine suntem si mai ales de ce anume suntem aici, pe pamant.

Fie ca este vorba de inghetata cu caramel ori de bomboane, de vibratoare ori calatorii, toate puse cap la cap aduc uneori bucurie, alteori teama. Teama nu ne ajuta la nimic, toti dorim acelasi lucru: sa fim fericiti. Cata vreme acceptam si respectam diversitatea, chiar nu are rost sa ne batem capul cu toate soiurile de inghetata de pe acest pamant. Zile senine!

 

 

Inghetata cu gust de caramel

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.