Un evreu nu isi mai platise impozitele de mult timp, gasind mereu metode de a pacali fiscul. Intr-o zi primeste o citatie sa se prezinte la sediul finantelor pentru a da explicatii privind impozitele.

Panicat se duce la un prieten care avusese aceleasi probleme sa ceara un sfat. Prietenul ii zice: “Tot ce pot sa iti zic e sa te imbraci foarte rau, sa te duci cu hainele rupte, pantofii dezlipiti, murdar si nebarbierit; astfel celor de acolo o sa li se faca mila de tine si te lasa in pace”.

Nemultumit de sfat, evreul se duce si la avocat, care il sfatuieste: “Important e sa lasi impresia de putere si siguranta. Inchiriaza o limuzina, un smoking, un ceas Rolex de aur si du-te.
O sa li se faca frica de tine si te lasa in pace” Tot nemultumit, evreul decide sa se duca la rabin si ii povesteste: “Rabinule, prietenul mi-a zis sa ma imbrac prost, avocatul sa ma imbrac luxos, nu stiu de cine sa ascult”.

Rabinul se gandeste un moment si zice: “Fiule, am sa iti spun o mica poveste care te va lamuri. A fost odata o fata tanara care trebuia sa se marite. Nestiind cum sa se imbrace in noaptea nuntii, ea s-a dus si i-a cerut sfatul mamei sale.

Aceasta i-a zis: – Fata mea, imbraca-te cu rochia veche a bunicii tale, cea neagra si lunga , si incheie-te pana la gat, pune-ti si un batic in cap astfel incat sa nu ti se vada decat chipul. Nemultumita fata i-a cerut ajutorul celei mai bune prietene care i-a zis: – Imbraca-te cu o lenjerie sexy, parfumeaza-te, cumpara-ti o rochie super scurta si totul va fi bine. Fiule, cred ca povestea asta a mea iti va fi de mare folos”
Nedumerit, evreul intreaba: “Bine, rabi, dar nu inteleg ce legatura are ceea ce tocmai mi-ai spus cu problema mea. Nu poti fi mai clar?”. “Fiule, nu conteaza cum o sa te imbraci, oricum o sa te futa!”

Oricum o sa te futa!

Comments

Tagged on:                                 

15 thoughts on “Oricum o sa te futa!

 • 29/01/2009 at 10:52 AM
  Permalink

  tare bancul:), cand l-am auzit prima oara am murit de ras…mai ales ca cel care mi l-a spus ar un fel f spumos de a spune bancurile:)

  Reply
 • 02/04/2009 at 1:22 PM
  Permalink

  deci pana la urma ..nu haina face pe om 😛 😛 😛

  Reply
 • 06/04/2009 at 10:52 AM
  Permalink

  Julia,o sa il imprumut. Iti scriu drepturile de autor(desi nu cred ca-ti apartine). Mersi

  Reply
 • 11/04/2009 at 2:53 AM
  Permalink

  Cu titlul ales de tine pt postul ăsta se duce si farmecul bancului.

  Reply
 • 18/04/2009 at 5:10 AM
  Permalink

  @iyli apropo de ce a comentat si @neuron :
  specifica si tu sursele ca si eu as vrea sa-l preiau

  Reply
 • 18/04/2009 at 5:20 AM
  Permalink

  @Axel da, citeste IMPORTANT
  il poti lua, dar dai link

  Reply
 • 25/04/2009 at 8:49 AM
  Permalink

  Am murit de ras! :)) intr-adevar, nu haina il face pe om, dar se pune intrebarea cand e placerea mai mare, cand hainele sunt urate sau cand sunt alese pe spranceana?

  Reply
 • 16/06/2009 at 1:25 PM
  Permalink

  eu as spune altfel: nu te baza pe haina 🙂 cand ti-e lumea mai draga nu te astepta sa functioneze aia cu ‘nu haina-l face pe om’…e cu doua taisuri

  Reply
 • 07/07/2009 at 11:11 AM
  Permalink

  F tare..si sotul meu e evreu si se potriveste de minune..!!f f tare!!

  Reply
 • 07/06/2010 at 10:59 AM
  Permalink

  Foarte tare bancul….suuuuper! :)))))))

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.