Vineri, 3 Iulie, la Muzeul de Istorie al Bucurestiului a avut loc vernisajul proiectelor Workshopurile de creativitate artistica Act Art si Cursurile de Arta si Tehnica Fotografica Retro Foto, organizate de catre Asociatia Europeana Pentru Apararea Drepturilor Omului.

In deschidere, au vorbit:

* Rares-Cristian Chirita-Filip, coordonator de proiect al cursurilor de arta si tehnica fotografica Retro Foto* Gabriel Brezoiu, consultant managerial

 

* Dana Stanculescu, reprezentant al Primariei Generale, departemantul pentru invatamant

* Paul Filip, lector al cursurilor de arta si tehnica fotografica Retro Foto, fotojurnalist (cu peste 40 de ani in spatele obiectivului)

* Ligia Stan, absolventa a workshop-urilor de creativitate Arc Art

Pasionatii de fotografie au admirat afise si postere realizate in cadrul Act Art; cei de la Retro Foto au expus fotografii alb- negru realizate pe film, cu camere foto pinhole realizate din cutii de suc. Pe langa invatacei au avut cateva exponate si lectorii acestora.

Palatul Sutu a fost gazda perfecta pentru acest eveniment, iar aerul boem dat de catre instantaneele alb- negru a fost intretinut – de catre un trio de exceptie care a interpretat piese clasice.

Foto: George Năzăreanu

Camera foto pinhole, facuta dintr-o cutie de suc.

Act Art & Retro Foto

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.