Numai regina ii putea aduce un omagiu la acelasi nivel muzical, Regelui!
In cadrul concertului sustinut pe 02 Arena-cel mai mare stadion al Londrei, pe 4 Iulie, Madonna a avut un moment special dedicat Regelui muzicii pop.
In aceeasi locatie, pe 13 Iulie, Michael Jackson si-ar fi inceput turneul in cadrul caruia avea in program 50 de concerte.
Pe scena a existat o fotografie reprezentandu-l pe Jackson- de cand era mic…
Oare de ce a fost aleasa aceasta? Sa fi fost un semn al parerilor de rau cu privire la copilaria trista a lui Michael? Parerea mea?! Am voie? Eu cred ca de acolo se trag toate, insa mai sunt pe drum portite, nimic nu este batut in cuie.
Foarte frumos din partea Veronicai, chiar daca si-a luat portia de publicitate si i-a crescut popularitatea plecand de la acest gest.
Imi amintesc blondul Madonnei si manusa neagra cu lant, palaria lui Michael si carliontii senini- si asta de pe la vreo 10 ani cand ma zgaiam la tv. Au ramas la fel, acelasi patos si aceasi originalitate!
Si am regasit ceva scris pe 21 Februarie- despre Madonna.
Fraza asta m-a luat pe sus un pic: ” Face parte din generatia lui Michael Jackson, iar noi suntem generatia care ii va ingropa. Va imaginati titlurile ziarelor?”
Hm……!
Ia de AICI restul 🙂
Pana la urma nu mai vine nimeni din urma, nu? Cam astia ar fi!
Bravos, Madonna! 😉

Live forever king of pop, Michael Jackson!

Regina aduce omagiu- Regelui

Comments

Un comentariu la „Regina aduce omagiu- Regelui

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.