“…..in catifeaua umbrei, nisipul amortea
L-a scos un val afara cu grija asezandu-l, in cimitir de scoici ce stralucea.
La marginea vietii, clocotitoarea marii
Sta nefiresc de tapan trufas, insa rapus
Priveste inca parca talazurile zarii, cu gatul gales, indoit in sus….
……………………………..
Lucesc multicolore in juru-i scoici ucise….sclipind bogat…”

iYli_TGhe

….si un public minunat care a ras si a cantat, care l-a aplaudat pe Tudor Gheorghe si cand a dat aripi chitarii si cand a spus bancuri cu olteni sau cand pur si simplu a vorbit despre propriile sale proiecte, tot repetand cat si cat si cat de nebun il cred cei din jur…cand a povestit…..

iYli_TGhe (5)

iYli_TGhe (2)

iYli_TGhe (3)

Folk You, un univers al muzicii ….. Folk You un univers alcatuit dintr-o galaxie rosie si o alta galaxie verde, o galaxie cu chitari- scoici sau cu tambal si vioara, imbracate in alge, o galaxie cu sunetul flautului fermecat si o alta cu tobe galagioase…..
Fiecare dintre artistii prezenti in #VamaVeche la cea de-a 5-a editie #FolkYou a dat bilet gratuit de note muzicale, publicului pentru a calatori in galaxia sa. Fiecare a adus ce este si cum este, cum simte sau cum iubeste, cum traieste- prin cantecele acompaniate de vantul albastru al marii….

iYli_TGhe (4)

Publicul a fost deschis si calm, a ascultat pe fiecare dintre cei care au urcat pe scena cu respect, cu deschidere fata de frumos si s-a lasat purtat in galaxia fiecaruia.
Asa a fost si la Tudor Gheorghe….
Asa cum am mai spus, aceasta editie #FolkYou – a fost una perfecta, iar Marius Tuca si al sau Jurnal National, dar si Tvr 2 -ul ar trebui sa fie foarte happy- pentru ca publicul a intins mana unor artisti minunati, iar ceea ce s-a intamplat in #VamaVeche ca si atitudine si stil muzical ar trebui sa se repete curand…..

iYli_TGhe (1)

iYli_TGhe (6)

Respect, maestre! si de-abia astept sa ne revedem la spectacolul pe care il pregatesti! Ceva cu rock spuneai?!

Sfidand nemarginirea #Tudor Gheorghe la #FolkYou

Comments

Un comentariu la „Sfidand nemarginirea #Tudor Gheorghe la #FolkYou

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.