Atitudine pozitiva si mintea mereu vie trebuie sa fie hranite cu momente de pace, in care sa te relaxezi si sa faci numai ceea ce iti place, lasand sarcinile zilnice inchise in sertar, deopotriva cu agenda.
Umbla o vorba prin targ despre astenia din primavara.
Ca ar aduce stari de somnolenta sau iritatie si tristete, iar organismul se adapteaza greu la schimbarea de temperatura.
Ori mie imi pare ca toate acestea sunt explicabile intr-un anotimp urat si rece, in care cea mai buna atitudine pe care o poti adopta este sa stai in casa, in varful patului si infasurat in paturi, nu primavara, cand flori si copaci te imbie la plimbare sub razele soarelui si cand iubirea iti zambeste din fiecare colt al ierbii.
Inainte de a crede asadar in teoriile doctorilor si psihologilor cu privire la schimbarea de anotimp, ceas sau luminozitate, invata sa te cunosti, sa fi propriul doctor sau psiholog.
Si iesi in mijlocul naturii, deconecteaza-te!

Daca ai un aparat foto si daca nu iti este frica de albine, incearca sa le surprinzi cat timp fac dragoste cu florile proaspete ale copacilor.

Iti va lua ceva timp, pentru ca se misca foarte repede sau zboara in momentul in care ai sa te apropi, dar rezultatul merita toata aceasta “vanatoare”, asa cum vezi in fotografiile de mai jos.
Oricum nu ai altceva de facut 😉 decat ceea ce iti place!

P1110620

P1110617

Parfumul primaverii si vanatoarea de albine

Comments

Un comentariu la „Parfumul primaverii si vanatoarea de albine

  • 14/04/2010 la 1:08 AM
    Legătură permanentă

    Sunt perioade in care nu ne simtim chiar asa ok si acum, fiind primavara, preferam sa dam vina pe astenie. Posibil ca schimbarile de temperatura sa ne afecteze cat de cat dar nici asa pe cat ne place sa credem. Intr-adevar, exact cum ai spus si tu, ar trebui sa invatam sa ne cunoastem pentru ca atunci vom sti clar pe cine sa dam vina cand ceva nu merge ok. Apropo de foto, am si eu cateva cu o albina intr-un copac inflorit :).

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.