Iubirea este o carte cu doua fete.

Iti condimenteaza si modeleaza clipele astfel incat niciodata nu te plictisesti.
Adrenalina unei relatii constituie elementul forte pentru unii si fara ea s-ar simti parasiti; cat timp pentru altii, fericirea si impacarea interioara este adusa de catre linistea si tonul jos folosit de catre partener.

HotCity.ro te provoaca sa vorbesti despre superstitiile tale cand vine vorba de iubire.
Rasplata consta intr-o invitatie la filmul “When in Rome” pentru joi seara, pe 29, pentru tine si o persoana la alegerea ta.
Afli mai multe aici.

Superstitiile sunt la tot pasul si nu este o regula sa fie cele clasice.

Consider ca singuri le dam fior, plecand de la experientele anterioare, cat si de la comentariile care ne ajung la urechi in grupul de prieteni.

Daca nu imi deschide usa la masina este nepoliticos, daca nu imi aduce o floare pe saptamana nu ma mai iubeste, daca nu imi pune mie prima in pahar suc inseamna ca nu ii pasa de cat de sete imi este, daca nu ma ia de mana cand la radio este o melodie de dragoste e clar ca e insensibil, daca nu isi aminteste cand ne-am sarutat prima oara, cat de sus era luna si cate stele erau pe cer in acel moment este clar ca are deja pe altcineva si in mintea sa colcaie gandurile de despartire…

Ahhh…si asa nebunia poate continua!

25042010(001)

In ceea ce ma priveste, gandesc la faptul ca ceva care nu incepe bine si frumos nu se va termina niciodata asa cum visez.

Poate fi considerata o superstitie, nu stiu.

Asa ca nu am sa continui niciodata o relatie al carei start a fost unul gresit.

Consider ca ne putem indragosti de imaginea creata in propria minte despre o anumita persoana si nu de cum este aceasta de fapt; atat timp cat continuam o relatie care nu ne este tocmai potrivita si cu cat timpul trece apare tristete si nemultumire, pe care atat timp cat iubim nu le putem intelege sau explica.

Din pacate nici iubirea nu contribuie la schimbarea in bine la anumiti oameni.

In rest, asa cum spuneam, iubirea este o carte cu doua fete, te adaptezi din mers, bazandu-te pe ceea ce simti, pe intuitie, ca doar de aceea suntem femei!

In rest, pace si voie buna!

Si da, vreau sa merg la film joi seara cu HotCity! 🙂


Asculta mai multe audio Muzica

Provocarea HotCity.ro si When in Rome

Comments

Etichetat pe:                                    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.