Feminina, dar puternica si hotarata, Roxana Radu si al sau bun prieten D.D, strabat noroaie sau drumuri line in cautarea senzationalului.
Fata are km buni la activ, este cunoscuta in mediul 4×4 si stie ce vrea.

DD

Mai multe fotografii aici.

Concursul initiat de catre Mircea pe Automarket.ro cred ca o are destinata ca si castigatoare pe Roxana.

Din punctul meu de vedere sanse sunt pentru toata lumea, chiar daca experienta in ale condusului celor nominalizati pana acum este diferita.
Si tocmai aceasta diferenta ar trebui sa traseze castigatorii si nu votul prietenilor, pentru ca asa pot nominaliza pe X doar ca imi este prieten si tin la el/ ea, nu pentru motivul care conteaza cu adevarat si care intereseaza orice firma auto.
Pentru ca nu poti face un review real in privinta unei masini daca nu ai experienta.

E ca si treaba aia cand iti cumperi o masina noua si pe parcurs numai dupa sunetul motorului incepi sa ii cunosti hibele aparute, in comparatie cu una veche pe care o intuiesti doar.

DD1

Mai multe fotografii aici.

Si eu conduc din 2001 si stiu ca experienta la volan face mai mult decat orice regula invatata dupa cartea aceea albastra cu lectii si semne pe care au parcurs-o toti soferii.

Am mers cu Roxana de cateva ori prin tara, cu sau fara noroaie sub roti si m-am simtit in siguranta, fata conduce prudent, nu se aventureaza aiurea in depasiri si stapaneste volanul.

Aceste randuri reprezintă biletul de participare la concursul Chevrolet Captiva pentru bloggeri organizat de Mircea pe Automarket.ro , pentru Roxana Radu.
Succes!

A fi sau a nu fi la volanul unui Chevrolet Captiva

Comments

Etichetat pe:                

2 comentarii la „A fi sau a nu fi la volanul unui Chevrolet Captiva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.