Livada cu fotografii, o initiativa Orasul.ro da puls Bucurestiului si astazi, la statia de metrou Unirii.

Chipuri triste, imagini de la petreceri sau diverse alte evenimente desfasurate in capitala, flori si animale, dau definitia orasului.

Fotografi profesionisti sau nu, au avut sansa de a impartasi celorlalti locuitori ai Bucurestiului propria viziune asupra acestuia.

Miercuri seara am fost impreuna sa dam sens livezii, prin crengi-fotografii, care se leagana in vartejul garniturilor sosite pe peron.

Consider ca statia de metrou de la Unirii reprezinta locul potrivit pentru o expozitie de fotografie cu o astfel de tematica; sper ca imaginile sa aduca un zambet trecatorilor, poate chiar sa le dezvaluie o fata poate necunoscuta lor a orasului in care locuiesc.

Vine un moment cand esti obligat sa te opresti si sa vezi si altceva decat stres sau munca si altceva decat fite sau minciuna. Vine un moment in care esti obligat sa schimbi perspectiva. Iar Livada cu fotografii iti ofera aceste posibilitati sau macar da tonul.

***

Pentru ca sunt o narcisista convinsa am ales sa expun in majoritate fotografii in care apar si eu, fotografii cu oameni dragi mie sau cu locuri care m-au impresionat.

Roxana Radu, Sorin Tudor, Chinezu si Stefan Manea sunt de asemenea in fotografiile iYli.ro. Cismigiul care ma atrage ca un magnet sau centrul vechi care sper sa fie inca renovat asemeni Pragai, afisul ValentineSweetParty de care m-am ocupat alaturi de SmartGifts.ro , site a carui lansare a fost facuta cu aceasta ocazie sau multimea de baloane pregatita pentru DSLRtweetparty sunt de asemenea surprinse in imagini. La fel ca si Parada Mireselor din Mai 2009 la care am participat.

Fotografiile raman la Muzeul de Istorie Bucuresti.
Sper sa le revad intr-o alta expozitie peste ani, cand imi voi plimba nepoteii de mana.
Bineinteles ca am sa le spun: uite aici sunt eu!
Si bineinteles ca ei nu or sa ma creada 🙂

Alte pareri la: Radu, Sana, Kerucov, LumeBuna.ro.

Si videoclipul realizat de Kerucov la vernisaj. Absolut genial! 🙂

Livada cu fotografii din inima Bucurestiului

Comments

Etichetat pe:                                    

3 comentarii la „Livada cu fotografii din inima Bucurestiului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.