Poti sa fi urat cu spume si cu bube pe fata, iar daca in cazul asta te bazezi doar pe creme si sapunuri pentru a schimba situatia, mare greseala faci.
Intai si intai regleaza-ti conturile cu niste analize si automat cu o alimentatie adecvata organismului tau.
Am avut intotdeauna idea ca “Frumusetea vine din interior” nu se refera la suflet, ci la ceea ce bagi in tine. De unde si urmarea: “Suntem ceea ce mancam!”
R.R., ambasadoare Dove veritabila, ma provoaca la dezvaluiri cu privire la ritualul meu zilnic de frumusete.
Trecand peste faptul ca sunt destul de frumoasa si fara ritualul cu pricina, dar mai ales modesta, am sa iti impartasesc din secretele mele.
Lasand gluma la o parte, asa cum am scris la inceput este important in primul rand ceea ce mananci, ceea ce bei (indicate ar fi apa plata, ceaiurile naturale si sucurile din fructe proaspete); important este sa faci si sport pentru ca o piele frumoasa si elastica nu se intretine doar prin folosirea cremelor.
Bun.
In baia mea pazeste un intreg arsenal pentru par, sub forma de sampon, balsam sau masca de par:
Aloe-Jojoba de la ForeverLiving, aroma uleiului de masline, nuca de cocos si capsunile, pazite de Vichy cel serios.
Sunt achizitionate din Olanda, Anglia, Grecia, tari care le si produc, la fel ca toate produsele de ingrijire corporala pe care le folosesc.
Nu mai cred in brandurile care fabrica astfel de produse la noi si nici nu cumpar produse straine in Romania. In Romania, daca vreau sa aiba calitate, cumpar produse romanesti fabricate aici, in genul celor de la Ana Aslan.
Am dat un simplu exemplu.
Am invatat prin comparatie, in 2006 intre un Loreal fabricat in Irlanda de Nord si unul fabricat in Romania- diferenta. Cel produs pe meleagul Mioritei era un simplu sampon, nicidecum pentru pastrarare culorii parului vopsit, asa cum scria pe ambalaj, iar cel englezesc avea atributiile scrise pe eticheta, indeplinindu-si sarcina oricat de mica ar fi fost cantitatea folosita.
Am observat diferente intre produsele fabricate in Romania si cele din afara, inclusiv la servetele demachiante pentru fata.
La 7 ani am spus: Vreau sa am parul lung!
Face parte din mine si acum; nu ma concep altfel, desi in timp l-am mai scurtat doar pentru ca l-am distrus cu vopsea pe parcursul anilor.
Nu ma mai vopsesc de vreo doi.
Si te sfatuiesc sa te vopsesti daca nu ai fire albe. Sunt convinsa ca daca ai tunsoarea potrivita culoarea ta naturala te avantajeaza si te prinde mult mai bine decat orice alta imprumutata.
Nu am ora la care ma spal pe cap, nu fac vreun calcul in functie de zile;si vara asta jonglez intre produsele cu aloe-johoba, ulei de masline si nuca de cocos, in functie de cum ma simt sub dus.
Si apropos de dus, folosesc gelul Supreme Cream Oil de la Dove, sapun Dove si Protex, crema de corp tot de la Dove, in rest ce se mai vede prin fotografii.
Pentru corp, mai mult decat orice crema hidratanta prefer sa folosesc uleiul de masline pe care il masez usor.
Creme de fata si de ce mai gasesc de la Vichy, la fel ca si demachiantul.
Inainte sa achizitionez un produs am grija sa il testez avand la dispozitie o mostra.
Ritualul meu zilnic de frumusete este sa mananc sanatos, sa fac sport, sa ma spal.
Nu imi dau zilnic pe corp cu crema, pentru ca am pielea hidratata de la mama ei, ci doar pe maini, care cer o ingrijire suplimentara; in schimb, ma
demachiez de praf cu siguranta, ca in afara de ruj nu folosesc altceva pentru “schimbarea la fata”.
In principiu, o data la trei saptamani imi fac o masca de fata si corp din cafea, miere si ulei de masline.
Pentru par din: ulei de masline, ulei de ricin, vitamina A si ou.
Uleiul de ricin si vitamina A pot fi achizitionate din farmacie sau plafar.
Am vandut destul din secretele mele 🙂
Daca iti place leapsa, e a ta!
iYli te pupa pe palarie! 😉
Pingback:Tweets that mention | iYli | Produse de ingrijire corporala si naturalete | -- Topsy.com