Intre 18-22 august Asociatia „GastroMuzical International” Papa la Soni anunta demararea actiunii de colectarea mucurilor de tigara de pe plaja din Vama Veche.

Ti s-a intamplat vreodata ca dupa un somn binemeritat pe plaja sa te trezesti ingropat între mucuri de tigara?

Vama Veche a fost odata, aproape ca niciodata, locul in care se intalneau altfel de oameni, oameni cu viziuni mai libere si poate mai curate. Astazi ajungem să nu mai vedem nisipul de mucurile de tigara. Plaja nu-i o scrumiera! Sa fim diferiti si prin atitudinea fata de plaja, fata de mediul inconjP1010753urator.

Sunteti invitati sa curatam plaja de chistoace, iar din mucurile adunate să construim harta României in semn de protest fata de nesuferitul obicei de a arunca mucurile pe jos.
Nici fumatorilor nu le place sa umble printre mucuri de tigara, asa ca ne apucam sa aratam României ca se poate si altfel.

Tara lu’ Chistok este continuarea proiectului „Orasul Sparta”, initiat de catre Claudiu Badita alaturi de prieteni in August 2009 pe plaja din Vama Veche.
Informatii pe www.iyli.ro si mai departe.

Prin manifestul TARA LU’ CHISTOK Asociatia „GastroMuzical International” Papa la Soni isi continua proiectul de educare si implicare sociala. Cu speranta ca prin exemplul dat putem sa schimbam atitudinea intregii comunitati, asociatia se angajeaza intr-un proiect de constientizare si mediatizare de lunga durata care vizeaza protejarea mediului prin practicarea turismului ecologic pe litoralul romanesc. Prin antrenarea studentilor si voluntarilor in activitatile sale, asociatia contribuie la dezvoltarea educationala, vocationala si sociala precum si la sensibilizarea si constientizarea atitudinii ecologice prin randul turistilor.

Later update: Perioada a fost schimbata: 25-27 August.
Ma bucur ca avem suportul celor de la MaiMultVerde si LetsDoItRomania.

Manifestul “Tara lu’ Chistok”

Comments

2 comentarii la „Manifestul “Tara lu’ Chistok”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.