Pe 14 octombrie, la Hotel Radisson din Bucuresti, Evensys si Activia dau startul unei serii de evenimente dedicate femeilor active in mediul online romanesc. Conferinta WOW (Women On Web) isi propune sa surprinda oportunitatile si tendintele pe care Internetul le ofera astazi. Va propunem asadar o jumatate de zi de prezentari care sa va inspire, sa va activeze si sa ofere multiple posibilitati de networking si colaborare.

WOW va reuni 100 de persoane cu o prezenta activa pe Internet si social media, lideri de opinie online si mass-media. De asemenea, prezentarile vor putea fi urmarite si pe web, prin intermediul transmisiunii live oferite de Radio Lynx.

Evenimentul de jumatate de zi isi propune sa ofere o serie de prezentari inspirationale, care sa activeze si sa ofere multiple posibilitati de networking si colaborare.

Printre vorbitorii prezenti se numara Cristina Bazavan (Editor-In-Chief, Tabu), Dragos Bucurenci (Activist, MaiMultVerde), Sandra Pralong (Civil society activist), Bogdana Butnar (Director of New Stuff, Headvertising), Bobby Voicu (Online Entrepreneur & Blogger), Cori Gramescu (General Manager, LadyFit Gym), Cristina Chipurici (Project Manager, Monden.info) si Andrei Rosca (Founder, Pawnee).
via Manafu.ro

Ne vedem acolo! 🙂

Dazzle.ro: Tu cum vezi bloggeritele fata de bloggeri?
Cristian Manafu: Nu exista diferente majore. Clar, barbatii sunt mai tehnici, dar femeile transmit mai multa emotie si sunt mai unite, colaboreaza mai mult. In randul barbatilor sunt cateva nume care lanseaza initiative. Intre femei vei gasi mult mai multe nume care chiar daca nu fac lucruri cu mare tam-tam, pur si simplu fac si sunt multumite de rezultat.

Citesti intregul interviu pe Dazzle.ro

Women On Web

Comments

3 thoughts on “Women On Web

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.