Imi plac foarte mult ciupercile, fie ca le fac la gratar, la cuptor sau le combin in salata, asemeni celei de azi.
Le prefer pe cele intregi, achizitionate din piata sau supermarket, iar in cazul in care zambetul lor este ofilit le achizitionez la cutie, intregi sau taiate.

Dintr-o jumatate de cutie de ciuperci, porumb, masline, morcov ras, 3 catei de usturoi pisati si ulei de masline a iesit minunatia din imagine; pe care am scurs zeama de la o jumatate de lamaie.

Ciuperca are acelasi proprietati ca si carnea, fiind considerata rod al pamantului, este hranitoare, dar nu ingrasa.

De fapt nici un aliment nu ingrasa atat timp cat il combini cum trebuie in alimentatie.

Ori mananci carne, ori ciuperci, asta e ideea.

Combinatia salatei este in regula, continand alimente care nu se elimina si nici nu uneltesc catre acumularea kg.
Nu este indicata painea alaturi de o salata care contine si ciuperci; ar fi ca si cum ai manca salata (legume) cu paine si carne, dar este in regula daca alaturi o felie de paine la o salata facuta doar din legume.

Pofta buna!

Combinatii cu ciuperci

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.