Guest post by Lex

E 12 noaptea şi iYli mă pune să scriu despre sex.

Huh??? Ce-i aia?

Şi m-a mai pus dracu’ să citesc şi articolul ei despre sexul care ar salva lumea.

Ok… o să-mi iau în serios rolul de frustrată,şi o să vă explic de ce femeia e frustrată. Şi încă din naştere!

Da, condiţia femeii este cea de frustrată.
Ai avut neşansa să te naşti fără o chestie atârnând între picioare, eşti condamnată la frustrare pe viaţă. Şi nu din lipsă de sex, ci DIN CAUZA sexului!

Păi să vedem… primul motiv apare atunci când se pune problema dacă să faci sex înainte, sau să te păstrezi pentru după nuntă.

Dacă faci înainte, te trezeşti că după ce te măriţi te face bărbac-tu curvă. Păi ce, el a luat ce a rămas de la alţii ?

Dacă aştepţi până după căsătorie, altă belea: incompatibilitatea sexuală! Şi uite aşa se duce toată dragostea pe apa sâmbetei din „nepotrivire de caracter”. Frustrant!

Şi dacă asta nu v-a convins, să vă povestesc prin câte şi mai câte trebuie să treacă o femeie din cauza sexului. Ca să aibă parte de el, femeia trebuie:
– să se penseze: procedeu cât se poate de neplăcut şi dureros, dar tot pe atât de necesar! Cine se uită la o femeie cu sprâncene ca ale lui Albulescu?
– Să se epileze: procedeu şi mai dureros decât cel de mai sus, dar tot atât de necesar. Nimeni, dar NIMENI nu va mângâia vreodată un picior cu textura de şorici!
– Urmează diverse tratamente menite să facă pielea mai fină, să o scape de cosuri, puncte negre, puncte albe şi diverse alte puncte (care deşi nu sunt de vedere se văd foarte bine pe un ten neîngrijit); creme anti-rid de zi, creme anti-rid de noapte, creme anti-celulită ( absolut inutile, dar psihic te fac să te simţi ceva mai bine… o fi vorba de efectul placebo?), baton corector, farduri, ruj, lac de unghii ( şi că veni vorba de asta, cum am putut uita de manichiură şi pedichiură?), vopsea de păr, tratament pentru păr, fitness, înfometare (a se înţelege „dietă”) etc.

Şi câte şi mai câte trebuie să facă femeia pentru sex! Nu e normal să fie frustrată? Mai ales cînd mai vine şi bărbatul şi bate nervos la uşa băii, urlând că stă acolo de 3 ore !!! Dar dacă nu se pensează, nu se epilează, nu se machiază… nu se ! Alt motiv de frustrare !

În concluzie, fie că au parte, fie că nu, sexul va fi mereu un motiv de frustrare pentru femei, ceea ce mă face să mă întreb dacă nu cumva titlul acestui articol conţine un pleonasm…

Despre sex şi femei frustrate

Comments

Etichetat pe:                                    

5 comentarii la „Despre sex şi femei frustrate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.