Copilăria este probabil una dintre cele mai fericite etape ale vieţii. Copilăria ne oferă puterea de a visa, ne oferă puterea de a zâmbi, ne oferă posibilitatea de a iubi şi de a ne simţi iubiţi.

Trăind visul copilăriei ai şansa de a fi oricând oricine, ai şansa de a zbura până la lună şi înapoi fără a fi restrâns de posibilităţi.Toată această etapă minunată a vieţii, toate aceste sentimente ce te vor cuprinde fără a le recunoaşte pe fiecare în parte, reprezintă un vis magic din care nu ai dori să te trezeşti.

Mosii copilariei?! Eiiii… aici scriem deja istorii cu fum, in carti groase, cu coperte din metal care le feresc de intemperiile vremilor?!

Mosii copilariei sunt fermecati, fie ca Mosul tau poarta haina si nuielusa lui Nicolae sau haina alba a Craciunului, fie ca de-abia a coborat din podul cu fan proaspat cu o furca incarcata pentru calul din cosar si se cheama simplu, dar atat de frumos: bunic!

Povestea lui Mos Nicolae incepe in Grecia secolului III.
A fost retinut in puscarie pentru practicarea crestinismului in timpul imparatului Diocletian si a murit la 6 Decembrie in Myra.
Calendarul Iulian il sarbatoreste pe Sfantul Nicolae, protectorul celor aflati in nevoie, pe data de 19 Decembrie.
Bunatatea si generozitatea Sfantului Nicolae este sarbatorita in Europa cu diferite traditii, iar copiii primesc daruri in ghetute.

Pentru ca vine Mos Nicolae, talentedenazdravani.ro te invata sa le confectionezi singurel aici.

Ai fost cuminte?

Mosii copilariei intr-o ghetuta de sfant

Comments

3 comentarii la „Mosii copilariei intr-o ghetuta de sfant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.