Drumul Taberei este cartierul meu de suflet. Acolo mi-am petrecut adolescenta, acolo m-am indragostit prima oara si am cunoscut tainele prieteniei.

Acesta este motivul pentru care l-am provocat pe Piticu aici.

Insa de la lucrurile de suflet pana la realitatea strazii, calea este lunga.
Drumul Taberei este despartit de centrul Bucurestiului de ani lumina reprezentati de catre intersectii foarte aglomerate, gen Razoare sau Favorit. Drumul Taberei nu are metrou, iar la ora de varf in mijloacele de transport ai sansa sa citesti un roman pe zi.
Atunci cand te grabesti nu iti prea arde de citit insa.
Uneori chiar si cu masina personala risti sa petreci mai mult timp in trafic, inarmat cu rabdare, multa rabdare si cafea daca e dimineata.

Toate cele expuse mai sus m-au facut sa emigrez din Drumul Taberei intr-o locuinta in centrul Bucurestiului cativa ani. Insa nici asta nu m-a satisfacut foarte tare, asa ca in acest an am cautat sa cumpar casa potrivita in care m-am si mutat de altfel de doua luni.

Bineinteles ca bucuria si clipele frumoase petrecute in adolescenta ma impingeau catre Drumul Taberei din nou.
A fost un moment in care ma indragostisem de un apartament aflat in imediata apropiere a parcului Moghioros. Bine ca dragostea m-a tinut doar trei zile, ca orice minune si m-am reorientat apoi. Si bine am facut.

In urma testului facut trecuta, Universitate- Drumul Taberei/ Drumul Taberei- Universitate am realizat ca drumul asta zilnic m-ar fi terminat nervos.
Am plecat in acelasi timp, la aceeasi ora, eu pe traseul meu, Cristi testand traseul: Universitate-Chitila la noul cartier Rezidenz si inapoi, dar am facut mai mult timp in trafic decat el. Si tineti cont de faptul ca Drumul Taberei este in Bucuresti! Uh!

Aviz amatorilor, nu cautati sa va mutati in zone aglomerate, orientati-va catre zonele limitrofe capitalei.
In acest sens devine interesant si avantajos pentru voi si pentru mine, ca ramane mai putina populatie in Bucuresti.

Se pare ca Piticu a avut dreptate: Chitila e mai aproape de centru decat Drumul Taberei.
Va urma! 😉

Later edit: O sugestie noua in privinta locuintelor o reprezinta Astrelor Residence. Ansamblul rezidential Astrelor Residence este situat in zona Popesti-Leordeni.

Locuinta potrivita in locul potrivit

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.