Casa in care locuiesti te reprezinta.
Incepand de la mobila pana la cele mai fine elemente de decor interior toate cele prezente in spatiul in care locuiesti iti poarta amprenta.

Uneori nu avem timpul necesar sa stam prea mult pe acasa, fiind implicati in activitati diverse. Tocmai de aceea momentul in care ajungem in intimitatea caminului trebuie sa fie unul special, iar locul in sine sa fie primitor.

Cum faci o casa sa fie primitoare? Cum faci o casa sa fie casa ta?

In primul rand, asa cum am scris mai sus alegand fix doar lucrurile care iti plac, lucrurile pe care le folosesti cu placere.

Ordinea si curatenia locuintei iti asigura de asemenea o minte limpede si te ajuta sa lucrezi cu drag in cazul in care job-ul tau poate fi facut chiar de acasa.

Cum pastrezi ordinea? Cum va fi mereu casa curata? lumina

E foarte simplu: de fiecare data cand nu mai ai nevoie de un lucru il pui fix la locul sau, hainele murdare merg in masina de spalat, iti speli ghetele daca ai intrat cu ele pline de noroi si in felul acesta sunt curate pentru data urmatoare cand ai sa le porti si eviti sa lasi urme pe gresie/ parchet.

In baie pastrezi doar lucrurile de care ai nevoie acolo, iar in bucatarie nu au ce cauta ciorapii agatati de neon sau vreun cos cu haine.

In sifonier raman la indemana hainele de sezon si ca sa eviti disperarea din vreo dimineata ratacita in care nu stii cu ce sa te imbraci, lasi hainele pregatite deja de seara.

Arunca tot ce nu e util sau imparte cuiva care nu are!

Sa dai cu matura/ aspiratorul si respectiv cu mopul intr-un apartament de doua camere nu iti ia mai mult de 30 de minute daca faci asta de doua ori pe saptamana.

Salvezi oboseala si nervii consumati in asa-zisa curatenie de sarbatori pe care eu una nu am inteles-o niciodata.
Pentru ca o casa are nevoie de atentia locatarului in permanenta nu o data sau de doua ori pe ani, cu disperare inainte de sarbatori.
Succes!

Casa ta e caminul tau sau hotelul tau?

Casa ta e caminul tau sau hotelul tau?

Comments

2 comentarii la „Casa ta e caminul tau sau hotelul tau?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.