Stiu, oameni mor in fiecare zi.
Nu stam sa ii plangem pe toti, chiar daca i-am vazut o data in viata sau daca auzim stirea in ceea ce ii priveste la tv.

De obicei familia si prietenii conteaza pentru fiecare dintre noi cel mai mult.
In rest simti poate mila si poate tristetea pierderii unei vieti.

De obicei daca celebritatile patesc ceva se face mare tam-tam, dar daca unui anonim X din Pantelimon, Romania i se intampla acelasi lucru trece neobservat.
Nu cred in faptul ca ala celebru a facut oarece pentru restul oamenilor, iar celalalt nu; pentru ca fiecare dintre noi e cel mai important pentru oamenii care il iubeste si pana la urma Y a ajuns celebru tot datorita recunoasterii de care s-a bucurat in societate; ca asa singur canta sau dansa sau desena in baie pana nu mai putea.

In fine.
Viata e frumoasa si zau ca trece atat de repede. Parca ieri aveam 15 ani.
Ma visez nemuritoare…

Marti a murit Nate Dogg. Avea 41 de ani si nu se stie cauza decesului inca.

In rest, Cruce Rosie Romana lanseaza Apelul umanitar de Urgenta “Ajutor pentru Japonia”. Campania consta in colectarea de fonduri online si direct, in conturile deschise special pentru acest apel, dar si prin punerea la dispozitia populatiei a serviciului de restabilire a legaturilor de familie cu rudele aflate in Japonia.

Pentru donatii online si serviciul de restabilire a legaturilor de familie, se poate accesa site-ul www.crucearosie.ro. Conturile speciale, in care pot fi depuse contributiile in bani, sunt deschise la BRD, Agentia Piata Romana:

LEI: RO02BRDE410SV61136934100 / EURO: RO33BRDE410SV06871604100

Pentru mai multe informatii da click aici.

Oameni sunt peste tot, la fel de celebri si dornici de viata.
Sunt importante si vorbele, sfaturile la nevoie, cand te doare sufletul, insa cand nu ai ce manca sau bea zau daca te mai gandesti la suflet.

Cand ti-e foame zau ca nu te mai gandesti la suflet. Umanitate.

Comments

Un comentariu la „Cand ti-e foame zau ca nu te mai gandesti la suflet. Umanitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.