Fiecare femeie are nevoie de un penis care sa o inspire.

Nu exista reguli in pat, cum nu exista reguli de fapt in nimic din ceea ce facem in fiecare zi.
Traim in iluzia unei societati model, ne taram la picioarele legilor si le lingem pentru bani asa cum lingem de frica, orgoliile oamenilor care nu ne fac fericiti, neglijandu-i pe cei care ne iubesc.

Nu exista: “marimea conteaza”! E doar dorinta de mai mult, iar mai mult nu inseamna neaparat mai bine, cum mai putin nu inseamna perfect.
Exista doar chimie in lumea asta, de acolo a aparut totul, inaintea poeziei, a viselor si a obisnuintei.

conspiratie

Conspiratie

Comments

Etichetat pe:                    

6 comentarii la „Conspiratie

 • 22/06/2011 la 11:36 PM
  Legătură permanentă

  Am inteles, sa te inspire, dar sa te iunspire sa faci ce?! Pentru ca voi, femeile, aveti prostul obicei sa schimbati cam des sursa inspiratiei. Si atunci, de la “muza”, treceti neastepat de usor la “puta bleaga” si uita asa se duce dracului pasiunea!

  Răspunde
 • 24/06/2011 la 5:13 PM
  Legătură permanentă

  Nu stiu cati ani aveti, (re. experienta de viata), sau ce studii, dar eu am citit, chiar inca destul de devreme, in adolescenta, ca este de fapt invers: fiecare barbat are nevoie de o femeie care sa-l inspire. Majoritatea inspiratelor de sex feminin, din cate am citit eu ulterior, duc lipsa de…penis. Nu cred ca este cazul sa interpretam expresia “penis envy” ca fiind neaparat derogatoare fata de sexul feminin, (desi recunosc ca probabil a continut un grad de misoginism la timpul cand a fost prezentata in societate, si cuvantul “envy” a fost prost inspirat…ce sa-i faci, se vede ca pana si faimosul creator al acelei expresii ar fi avut poate nevoie de femeia potrivita la vremea aceea langa el care sa il inspire sa foloseasca poate alt cuvant mult mai potrivit, sau poate cu totul alta expresie pe de-a-ntregul…cine stie ? daca acea femeie ar fi existat atunci, s-ar fi “salvat” poate tone de cerneala risipite aiurea pe semnaturi pe diplome de sute, daca nu chiar mii de doctorate in legatura cu aceasta expresie de atunci !).

  Nu cred ca s-a schimbat lumea asa de mult de cand aceste lucruri au fost observate si descrise de oameni destul de seriosi.

  Chiar un pic mai devreme, azi, am ascultat Q & A in fata Comisiei de Inteligenta a Congresului American cu Generalul D. H. Petraeus, comandant ISAF, si candidat pt, functia de director al CIA Americana, si pana si acest experimentat, pragmatic, si foarte realist general, (care eu sper ca va deveni intr-o buna zi si Presedintele SUA), a multumit sotiei sale, Holly, (cu care are o “vechime” de peste 37 de ani, si pe care a cunoscut-o in timp ce el studia la West Point si dansa era fiica administratorului general al acelei ilustre Scoli de Razboi Americane), pentru aportul de energie, curaj, si inspiratie. Nu este singurul care spune chestii din astea, si va asigur ca aceste cuvinte au fost rostite cu emotie si cu sinceritate autentica. D.H. Petraeus NU ARE obiceiul de a fi “politically correct”.

  Eu sunt homosexual, deci raman neinspirat si necreativ, si ma bazez mai mult pe ce aud de la altii pe care ii consider mentori, si pe ce mai citesc din cartile clasice ca sa pot “intelege” mai bine sufletul feminin. (N.B. Just in case, sa nu se creeze confuzii, deoarece cam am prins de veste ce este popularizat zilele astea prin Romania: in nici un caz nu il includ pe scriitorul de limba romana Mircea Cartarescu, autorul total neinspiratului text plin de misinformatii factuale, “De ce iubim femeile”, printre scriitorii destinati sa fie vreodata numiti clasici.)

  http://www.defense.gov/bios/biographydetail.aspx?biographyid=166

  http://en.wikipedia.org/wiki/Penis_envy

  Răspunde
 • 26/06/2011 la 11:25 PM
  Legătură permanentă

  Daca Dumnezeu ne-ar fi vrut homosexuali nu ar fi facut-o pe Eva. Asa ca, intr-o astfel de problema, parerile persoanelor cu orientari sexuale deviante sau impotriva firii nu au nici o relevanta.

  Răspunde
 • 05/07/2011 la 4:26 AM
  Legătură permanentă

  @Nik: nici daca sunt experti autentici in vreo ramura stiintifica sau sociologica anume ?…adica, in alte cuvinte, ce are de a face Su[..]a cu Pr[..]a ?

  re. Omni…media (!) D-zeu: eu sincer cred intr-o colaborare autentica, chiar daca uneori conflictuala si supusa erorii naturale, dintre D-zeu si mama Natura, relatie pe care mie imi place sa mi-o imaginez de tip samboerskap norvegian oficial intre doua entitati carora le place role playing.

  NB: in Regatul Norvegiei exista 3 tipuri de relatii juridice oficiale intre persoane: ekteskap (casatorie intre 2 heterosexuali), partnerskap (casatorie intre 2 persoane homosexuale, din ianuarie 2009 cu drepturi si obligatii identice celor aflati in ekteskap), si samboerskap (concubinaj oficial legal intre 2 persoane hetero- sau homosexuale, cu ceva drepturi legate de partaj, mostenire, si ceva obligatii re. copii, etc.). Mie mi se pare OK mai ales din punctul de vedere al copiilor, din care numai 14 % traiesc in Norvegia in familii monoparentale, restul traind in diverse combinatii cu 2 raspunzatori legali prezenti la fata locului (chiar daca nu au relatie biologica cu unul din ei). Orice as zice eu, si am (din ce inn ce mai) multe de criticat re. societatea si politica Regatului Norvegian, pot sa zic cu mana pe inima ca de copii au o grija deosebita.

  Răspunde
 • 11/01/2012 la 7:18 PM
  Legătură permanentă

  Eu unul nu cred ca toate femeile vor penis. Unele sunt lesbiene si sigur nu vor penis masculin. Altele sunt pentru interes, pentru bani si il vor numai cu acest scop. Femeile din ziua de astazi stiu sa iubeasca numai si numai pentru propriul interes.

  Răspunde
 • 19/01/2012 la 3:11 PM
  Legătură permanentă

  Tuturor femeilor le plac penisurile si tuturor barbatilor le plac vaginele.
  Tuturor ne place sexul.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.